Isadora Gloss Glacé
Skönhet & Mode

Isadora Gloss Glacé och Beauty Heroes

Glitter och glamour är det stora temat när Isadora släpper sina Beauty Heroes inför Eurovision. Från glansiga och glittriga läppar till sprakande naglar kan vi inta tv soffan i maj när spektaklet går av stapeln.

För en tid sedan klickade jag hem fyra stycken Isadora Gloss Glacé hos Wysteriia. Väldigt trevligt! Jag hade egentligen inte tänkt att skriva om dom men när jag fick se att Isadora släpper deras Beauty Heroes inför Eurovision och Gloss Glacé är av dom så tänkte jag, varför inte.

|15 MARRON GLACÉ11 ROSE GLACÉ05 NOUGAT GLACÉ 03 PEACH GLACÉ |

Många av er har säkert redan hunnit testa alla dessa läckra gloss och hittat sig en favorit. Jag har svårt att bestämma mig för vilken jag gillar bäst. Tror det hänger ihop lite med att jag har svårt för gloss då det är så glansigt och oftast känns väldigt onaturligt. Men jag försöker lära mig och jag börjar vänja mig med dessa på läpparna nu.

Isadora Gloss Glacé och Beauty Heroes

Den unika formulan ger en högglansig finish som gör att läpparna ser fylligare ut. Det fuktighetsgivande läppglanset appliceras snabbt och enkelt med den smidiga tubförpackningen, för ett kladdfritt och hållbart resultat. Nya nyanser i denna kampanj är Opal Glacé och Gold Glacé men annars är det Diamond Glacé och Oyster Glacé som står Beauty Heroes.

IsaDora Heroes är en samling av våra bästsäljande och mest glittrande hjälteprodukter. Temat går hand i hand med stundande Eurovision Song Contest och kollektionen har allt du behöver för att glittra à la schlager. och produkterna är:

Isadora Beauty Heroes

Eye Color Wonder Bar – Wonder Nudes 249 kr  | Face Sculptor 01 Warm Peach 199 kr | Grand Volume Lash Styler 189 kr

Isadora Beauty Heroes

Gloss Glacé 119 kr  | Perfect Moisture Lipstick Golden Edition 129 kr 

Isadora Beauty Heroes

Wonder Nail & Holographic Nails 79 kr

Har ni hittat några favoriter bland Isadoras alla produkter? Jag använder face sculptor och jet setter väldigt flitigt, eye wonder bar är en även den en stor favorit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Donnachic 18 april 2016 at 18:19

  Snyggt alltihopa! Och grattis till vinsten! Jag är ju läppstiftsnörd men glossen ser onekligen lockande ut! 🙂

  • Reply Annica 18 april 2016 at 21:12

   Å jag börjar bli en läppstiftnörd! haha

 • Reply IsaDora Bronzing Makeup Sunkissed • Daretobeyou.se 9 juni 2016 at 10:32

  […] härliga färger som passar din sommarkyssta hy både till vardags och fest. Jag har skrivit om Gloss Glacé tidigare så ni vet alla fördelar och dess innehåll […]

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.