Skönhet & Mode

Isadora – Eye Color Bar: Autumn Leaves

Isadora Eyecolor Bar-1

Inför hösten släpper Isadora två nya Eye Color Bars, den varmare Autumn Leaves och den kallare Grey Temptation.

Har ni missat att Isadora släppte två nya Eye Color Bar. Redan under vecka 36 kunde man ta del av två nya Eye Color Bar i butik.

Autumn Leaves är typiska höstnyanser, varmare nyanser i grönt, brunt och plommon. Grey Temptation har jag inte testat då jag tyvärr inte fick den med i presskitet. Men det gör mig inget att jag råkade få två av Autumn Leaves, då fick Emma möjlighet att testa en också. En boho chic höstlook!

Det här skall vara den perfekta paletten att ta med sig på språng. Med 6 olika nyanser i frostade eller matta kan man komma långt.

Autumn Leaves innehåller mestadels skimriga toner (nr 4 och 5 är något mindre skimriga) och har en matt nyans (nr 6). Dom är pigmenterade som tusan och känns krämiga när man applicerar dom.


Annica recenserar:

Annica-rundFörsta tanken när jag öppnade paletten var -Det här är mina nyanser. Hur tråkigt än folk tycker det är med neutrala brunaktiga nyanser så älskar jag dom. Dessa se nyanser med skimmer funkar till vilken look som helst. Otroligt mjuka och följsamma är dom och med rätt primer under så sitter dom absolut där dom skall.

Jag gillar storleken på paletten vilket gör att den lätt kan åka med ner i handväskan. Perfekta nyanser till att gå från neutral vardagsmake till en lite festligare kvällsmake. Gillar dom skarpt och kommer använda dom flitigt. Dom tre nyanser jag fastnade för mest är troligen nr 1, 3 och 6. En riktig höstkombo faktiskt!

Emma recenserar:Emma-rund (2)

Jag är ständigt på jakt efter nya snygga ögonskuggor att skapa snygga sotningar med. Därför blev jag lite extra lycklig när jag såg Isadoras Eye Color Bar i den åh så passande tonen Autumn Leaves. Förbered er på lovord! Perfekta färger inför hösten om du frågar mig med både ljusa toner att highlighta med och mörkare toner att sota med. Tycker att de är alldeles lagom glittriga och jag kan faktiskt inte påstå att det finns någon nyans i denna palett som jag inte tycker om. Däremot är mina favoriter den roséguldiga (nr 3) och den guldrosaglittriga (nr 1). Denna kommer garanterat användas flitigt i höst. I love it!

Finns i butik nu och kostar 149:-. Jag är faktiskt små intresserad av att klämma lite på Grey Temptation nu. Har ni testat någon av dessa paletter från Isadora?

//annica

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Sanna | Beauty & Bride 22 september 2015 at 14:18

  Jag är verkligen sååå nöjd med denna underbara palett från IsaDora. Har använt den varenda dag i flera veckor. Så underbar 🙂

  • Reply beautyinbloom 22 september 2015 at 14:24

   Jag kan inte annat än att hålla med! Den är verkligen min nya favorit. 🙂 //annica

 • Reply Pressinfo: IsaDora Eye Color Wonder Bar | Daretobeyou.se 2 november 2015 at 19:52

  […] du som jag Isadora Eye Color Bar, men kanske vill ha några fler nyanser att välja på? Då behöver du bara vänta en vecka till! […]

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.