Isadora Cover up Foundation and Concealer

Isadora Cover up Foundation and Concealer

Isadora Cover up Foundation and Concealer är äntligen här och skall hjälpa oss att få den där picture perfect finishen utan Instagram- och Snapchat filter!

Denna vecka släpper Isadora deras stora nyhet Cover Up! Det är foundation och concealer i ett, hur fantastiskt låter inte det. Jag gillar verkligen när det kommer produkter som har fler användningsområden, på så sätt kan man lätt få med sig dom produkter man behöver utan att plocka ner hela sminkväskan. Här har vi en produkt som skall hjälpa till att få en “picture perfect” finish som håller hela dagen. Skippa Instagram filter och hitta ditt eget filter bland dessa produkter.

Isadora Cover up Foundation and Concealer

Isadora Cover up Foundation and Concealer skall täcka ojämnheter som fina linjer, ojämn hudton, utslag och glåmig hy. Låter helt fantastiskt. Den ger full täckning utan att behöva applicera speciellt mycket. Otroligt dryg och med ett pump kan du täcka hela ansiktet och ner mot halsen utan problem.

Isadora Cover up Foundation and Concealer

Mimosa barkextrakt (låter lyxigt) och Darutoside ger uppstramande egenskaper men reducerar även fina linjer. Rena detox effekten då den tonar bort mörka ringar och reducerar svullnad. Arktisk ros rot- och jästextrakt minskar tecken på trötthet och ger energi till vår glåmiga hy. Sedan har vi Squalane och Glycerin som är fuktighetsgivande. Låter som väldigt bra egenskaper i en liten tub. Med till denna nyhet kommer även två borstar. Face buffer brush och concealer brush. Båda är av syntetiskt fiberhår (Taklonborst). Face buffer är helt underbar och blev snabbt min favorit. Så mjuk men även rätt spänns att den kan applicera en foundation utan att all produkt åker av vid första buffen.

Isadora Cover up Foundation and Concealer

Isadora Cover up Foundation and Concealer kommer i fem olika nyanser men är ständigt på utveckling för flera nyanser. Jag vart förvånad när jag applicerade 60 – Light cover och insåg att den var för ljus för mig. Så jag personligen kommer applicera 62 – Nude Cover som foundation, 60 – Light cover som concealer och ev 64 – Classic cover som lite countoring. Sedan kommer det två till nyanser som är något mörkare än dessa tre. 66 – Almond Cover och 68 – Honey Cover.

Isadora Cover up Foundation and Concealer

Jag håller med om att den täcker otroligt bra. Kanske för bra för att kännas naturligt. Men jag gillar den och nu när kylan är här så kommer denna användas flitigt. Med denna kommer jag kunna tänka mina färgskiftningar som går mellan spökvit och tomatröd. Men kom ihåg att ta väldigt lite då den är väldigt dryg.

Pris 179SEK och finns att köpa där Isadora oftas säljs. Are you ready to #goflawless?

PR & Policy 2016

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.