IsaDora Bronzing Makeup Sunkissed

IsaDora Bronzing Makeup Sunkissed

Sol eller regn, sommaren är här och jag längtar till min semester. En semester då inget är planerat förutom att njuta av ledighet och sol. Fram till den dagen tänker jag fejka mig en solkysst hy med Isadora Bronzing Makeup Sunkissed.

Under vecka 20 tror jag faktiskt att Isadora släppte min favorit kollektion för året, Bronzing Makeup Sunkissed. Denna kollektion har något för hela kroppen och du behöver inte alls ha pressat i flera timmar för att se sommarfräsch ut.

IsaDora Bronzing Makeup Sunkissed

Något nytt som jag faktiskt skall ge mig på i år är Bronzing Shimmer oil (159SEK). Jag har aldrig varit mycket för det där med shimmer då det känns onaturligt. Men ska ge denna en chans nu i sommar. Bronzing Shimmer oil fungerar för ansikte, hår och kropp. Och fördelen med denna torr olja är att den vårdar, mjukgör och skyddar. Lyx och omvårdnad i en och samma flaska. Denna lilla flaska kan nog få sig ett eget inlägg kanske.

IsaDora Bronzing Makeup Sunkissed
IsaDora Bronzing Makeup Sunkissed

Vi går vidare med nästa produkt som dom flesta av er redan känner till säkert, Nude Cushion. Isadora har nu släppt Nude Cushion Foundation Bronzer (249SEK). Personligen tycker jag att denna kräver en del soltimmar innan användning eller så är det jag som är sjukt blev. Jag skall ge den några tester när jag lyckats få lite mera färg för nu är den alldeles för mörk för mig.

IsaDora Bronzing Makeup Sunkissed

Även dessa två dosor känner ni säkert till. Isadora har släppt två nya paletter med Face Sculptor Bronzer (199SEK). Jag har varit en trogen användare av deras face sculptor och hoppade av glädje när jag fick se dessa. Natural Bronzer är för ljus hy, en vår hy kan man säga. Medium Bronzer passar en solkysst sommar hy. Men dessa passar perfekt året runt beroende på din hudfärg.

IsaDora Bronzing Makeup Sunkissed
IsaDora Bronzing Makeup Sunkissed

Eyeshadow Quartet 08 Sunkissed är en produkt jag har haft svårt att hålla tassarna borta ifrån. Så snygga och krämiga färger. Med dessa fyra färger kan du nog rädda vilken makeup som helst. Gillar verkligen färgskalan och tror att denna kommer få följa med mig en hel del. Den ljusaste lite små skimriga skuggan kan lätt användas som highlighter om så skulle behövas.

IsaDora Bronzing Makeup Sunkissed
IsaDora Bronzing Makeup Sunkissed

Isadora släpper även två härliga gloss som ger våra läppar en högglansig 3D effekt. Coral och Bronze Glacé (119SEK) är två härliga färger som passar din sommarkyssta hy både till vardags och fest. Jag har skrivit om Gloss Glacé tidigare så ni vet alla fördelar och dess innehåll redan.

IsaDora Bronzing Makeup Sunkissed
IsaDora Bronzing Makeup Sunkissed

Sist men inte minst så får våra naglar två underbara Wonder Nail lack som får en att längta efter soliga dagar på stranden. Sunkissed (79SEK)är en härlig dov färg med shimmer. Lite som Bronzing Shimmer oil men till naglarna. Peach on the Beach (79SEK) är en häftig aprikos färg som kan få allas naglar att se stunning ut!

Alla produkter finns redan ute i handeln. Vilken produkt blir din favorit tror du?

PR & Policy 2016

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.