Isadora Bohemian Flair Sculpt Your Lips
Skönhet & Mode

Isadora Bohemian Flair Sculpt Your Lips

Lip contouring är en av de mest hypade make-up trenderna för 2016 och Isadora är inte sena att hoppa på en trend! Idag snackar vi läppar för hela slanten. Isadora Bohemian Flair Sculpt Your Lips tar över bloggen idag!

Nu har jag använt dessa produkter så pass länge att jag ärligt kan säga att jag älskar dom. Och vet ni vad! Isadora släpper ytterligare 7 nyanser av dessa produkter nu. *Ett glädje hopp* Men än jag har bara gått lös på dom tre som kom med Bohemian Flair för ett tag sedan. Dessa härliga nyanser och krämiga konsistent.

Isadora Bohemian Flair Sculpt Your Lips

Så nu kan även du som inte hittade den nyans i Bohemian Fair kollektionen kanske hitta en favorit. Jag kommer troligen gå bananas bland alla nyanser när jag väl satt klorna i dom. För ni har väl inte missat att den nya trenden handlar om att addera mer volym läpparna. Något Isadora verkligen tagit sig an med dessa två produkter. Hemligheten bakom den kyssvänliga trenden enligt Isadora är att skulptera läppkonturen med en lipliner. Du kan till och med måla strax utanför din egen läppkontur för att få läpparna att se större och fylligare ut. Applicera ett läppstift och du har skapat perfekt, skulpterade läppar.

Isadora Bohemian Flair Sculpt Your Lips

Lip Desire Sculpting Lipstick 139SEK (ovan ser ni 68 Rum Raisin, 56 Rosewood och 52 Praline)

Dessa är otroligt krämiga och glider på lätt. Läpparna känns återfuktade hela tiden och jag personligen tycker att färgen sitter precis där den skall under en längre tid. Den nya spetsen på läppstiftet gör att det är mycket enklare att applicera och få till en snyggare linje än innan.

Läppstiften innehåller myrrkåda som skall vara fuktighetsgivande och anti-aging. Japp vem vill ha rynkor på läpparna kan man undra. Även fosfolipid är fuktighetsgivande och förbättrar hydratiseringen i läpparna och verkar vattenbindande. Och till sist har vi extrakt från vit lilja som är anti-oxidant, mjukgörande och fuktighetsgivande. Så med andra ord bör inte läpparna torka ut!
isadora-sculpt-your-lips

Sculpting Lipliner Waterproof 89SEK
Sedan har vi denna spännande produkt med exakt samma nyanser som läppstiften. Men en penna kommer du nu kunna skulptera dina läpppar till den form du önskar. Ge lite mera volym och och kanske lite ombre. Pennan är vattenfast motverkar att läppstiftet flyter ut och då även ser till att det håller längre. Älskar det! Alla läppstift borde komma med en penna.

IsaDora lanserar därför en hel kampanj nyheten Lip Desire Sculpting Lipstick och tillhörande Sculpting Lipliner Waterproof. Läppstiftet och läppennorna lanseras med samma färgnamn och nummer, för att man lätt ska hitta matchande nyans. Visst är dom läckra!

Isadora Bohemian Flair Sculpt Your Lips
PR & Policy 2016
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.