Skönhet & Mode

Isadora Autumn Make-up

Are you a Bare Beauty, a Bohemian or a Rock Chic?

Höstens nyheter på makeup hyllorna börjar trilla in och Isadora gör det verkligen inte lätt för oss. Iallafall inte för mig kan jag lova. Jag har sådan beslutsångest för vilka produkter jag verkligen vill prova.

Det är nämligen så att Isadora släpper inte bara en utan tre kollektioner nu. Redan under vecka 33 började kollektionerna trilla in hos butikerna man jag har inte riktigt klämma på dom än. Kanske är det lika bra då jag som sagt inte kan bestämma mig för vilken av kollektionerna eller främst vilka produkter jag vill prova på.

BARE BEAUTY

Bare Beauty porträtterar en stilren elegans. Du kan få syn på denna eleganta skönhet i höga klackar och stora solglasögon med shoppingpåsar från designbutiker. Hon är alltid spot-on när det kommer till stil, vare sig hon är på kontoret eller på söndagsbrunch. 

THE LOOK:
Naturligt perfekt – som att hon vaknade upp så här. Hon bär nude 
toner som gör att hon ser perfekt ut utan ansträngning. Nude läppstift och ögonskugga i beige/bruna toner tillsammans med klassiskt flirtiga fransar. Less is more.

HER QUOTE:
“May your day be as flawless as your make-up”

BOHEMIAN

Den bohemiska skönheten är en globetrotter som reser över hela världen. Hon lever av reslust och påverkas av upplevelser och olika kulturer. Du hittar henne ofta på ett café med en sojalatte medan hon läser en bok eller på stan avslappnad och full av självförtroende. Hon matchar sin make-up look med accessoarer med en barett eller fuskpäls. 

THE LOOK:

Jordiga boho-toner influerade av 60- och 70-talet. Hon bär gärna ögonskugga i rostiga guldbruna toner med en cool eyeliner-vinge. Hon matchar ögonen med skulpterade läppar i djupa bruna toner. 

HER QUOTE: 

“Give a girl the right lipstick and she can conquer the world”

ROCK CHIC

Rock Chic-tjejen vill erövra världen. Man ser ofta henne strosandes på gatorna i L.A. i vintage butiker och på rock ’n roll barer – alltid med en chic rockig stil. Hon kombinerar en rockig make-up med bakåtslickat hår och sin läderjacka. 

THE LOOK:
Hon dominerar rummet med sotiga ögon, djup svart eyeliner och voluminösa fransar, kompletterande av varma kinder och läppar i nude. Så drömmande cool – hon är tjejen alla vill vara.

HER QUOTE:
“Self-confidence is the best outfit, rock it and own it”

Så förstår ni mitt dilemma nu? Vilka produkter väljer man utan att tömma plånboken. För enligt mig finns det ingen produkt som är mindre intressant än den andra. Vilka produkter skulle du vilja testa från kollektionerna?


“Pressinformation lånad från Isadora

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.