Skönhet & Mode

Isadora – Autumn Make-up 2015: Rock & Romance

Logga

IsaDora spår en romantisk höst där rock, romantik och barock starkt influerar hur underbart låter inte det. Passar mig otroligt bra, nästan som att den är som gjord för mig. Kan jag få tro iallafall. Höstlooken för 2015 har därför fått just namnet – Rock & Romance.

Isadora Rock and Romance-3

En kollektion ni inte får missa från Isadora släpptes denna vecka.! Det är vackra Xenia Deli som pryder denna kollektion. Höstkollektionen är uppdelad i tre “looks”, Dark Romance, Rocker Edge och Bohemian.  En komplett look som är inspirerad av rockigt, mörka detaljer och romantiska barockfärger som grönt, svart, grått, brunt och fuchsia. Ja man kan säga att det finns garanterat något för alla i dessa tre looks. Du kanske inte vill köra på hela looken utan vill blanda, helt upp till dig. Det är bara din fantasi som sätter stopp. Jag själv skall gå lös på denna kollektion och blanda hej vilt.

 

Dark Romance

Dark Romance: Murriga nyanser till ögon och naglar och en vampig lila nyans till läpparna. Här är en look som jag garanterat skulle vilja testa. Riktigt höstiga nyanser även om jag skulle vilja ha läppstiftet redan nu.

Rocker Edge

Rocker Edge: Sotigt och mörkt med grå nyanser till ögon, mörk lila till naglarna. Med knalliga läppar för att bryta av lite från dom sotiga ögonen. Nagellacket ser jag fram emot att få applicera på naglarna till hösten.

Bohemian

Bohemian: Den här looken är lite mer neutral med sina nudenyanser. Det här en look jag skulle kunna bära när som helst utan problem även om jag kanske skulle behöva jobba lite på nagellacket. En bra look för den som inte vill sticka ut allt för mycket i höst.

Perfect Brow Kit – Nyhet! 139:-, Är nu uppdaterad med tre stycken små applikatorer. Perfekt att ha med sig på resande fot, du har allt du kan behöva så att dina bryn håller sig snygga.

Isadora Rock and Romance

Animal Print Bracelet – Vid köp av 2 produkter så får du ett armband. (Värde 200:- )Snygga men jag hade hoppats på silverdetaljer då jag fortfarande har väldigt svårt att bära guld.

En annan stor nyhet som kommer denna vecka är Quick Dip Nail Polish Remover!

Quick Dip Nail Polish Remover

Japp du ser rätt, äntligen lanserar IsaDora en “Just-dip-and-twist” nagellacksborttagning. Aceton fri och rosa. Då jag endast använder sådana produkter kommer denna införskaffas omgående och hårdtestas. Pris 79SEK.

//annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.