Hälsa & Livet

Inspiration till en ljusare framtid

Många gånger säger man att man skall ta tag i saker för att man inte trivs med vardagen. När jag minst anande det så fick jag faktiskt inspiration till en ljusare framtid. Och den tänker jag se till att följa.

Under Daisy Beauty Glam Day höll Kicki Norman en föreläsning om “Konsten att vara lycklig och göra karriär samtidigt” och det fick mig att faktiskt tänka till en hel del. Delvis för att jag befinner mig precis i en sån punkt i livet nu då jag börjat tänka om. Livet är för kort för att att inte leva det liv man egentligen vill.

Jag har börjat förstå att några delar i mitt liv inte har varit så bra på sistånde och jag har faktiskt börjat ta i tu med dom nu. Som sagt livet är för kort för att göra sånt man inte trivs med eller omge sig av människor och känslor som får en att må dåligt.

Gör jag något åt det då kan man fråga sig. Ja faktiskt! Sakta men säkert har jag slutat att lägga energi på dom personer som bara suger ur mig min energi och jag märker redan en stor skillnad. Dom skall inte få ta min energi som håller mig uppe. Jag har rätt att få välja vilka jag vill ha omkring mig. Där kommer även möjligheten för mig att kunna uttrycka mig som jag vill och ingen annan. Tröttnade och sa ifrån. Ingen skall styra över hur jag tänker och tycker.

Möjligheten att få fullt ut och göra dom saker jag älskar utan att någon säger att det är fel kommer. En stor sten släppte och jag kan nu stå för den jag är både privat och på arbetet. Jag vill vara den jag är egentligen är.

Det finns en stor bäck kvar som jag tänker ta mig över och jag är nere vid vattnet redan och plaskar. Men jag har inte riktigt bestämt mig om jag skall hoppa över bäcken eller vada igenom. För i visa val här i livet behöver man lite hjälp även om an ibland inte vill medge det. Kanske väntar jag på det rätta teamet som vill hjälpa mig att bygga en bro över bäcken.

Jag har en underbar sambo som stöttar mig i alla val jag gör här i livet nu och det får mig att ta saker lite lättare. Utan honom skulle jag faktiskt inte sitta där jag är i dag. Självklart har jag några fantastiska vänner som alltid finns där för mig också. Ni vet vilka ni är och jag är otroligt glad att jag har er i mitt liv!

Frågan är nu hur jag skall ta mig över bäcken som faktiskt ibland känns som rena kukkolaforsen. Vill så gärna ta mig över redan idag, men jag behöver något som väntar på andra sidan som får mig att känna mig trygg på något sätt.

Jag är av den person som alltid söker efter nya möjligheter men jag vet inte riktigt vad jag söker denna gång tyvärr. Allt känns så bra nu när jag sitter i min oas och skriver, men snart är måndagen här och jag måste ta i tu med verkligheten.

Förstärk den du redan är och bli inspirerad till ditt bästa jag.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.