Hälsa & Livet

Inreda med Rusta

Men wow låt mig inreda hela huset på nytt! Rusta har tagit sig till en helt ny nivå av butik! Jag vart så förvånad och överraskad för varje steg jag tog in i butiken.

En vecka var jag på Rusta två gånger. Precis som att det vore något speciellt med det tycker du. Jo men det var det för mig. För första gången jag var där så visste jag exakt vad jag skulle ha. Gick in i butiken, hämtade det jag skulle ha och sedan gick jag ut. Två, tre dagar senare åkte jag tillbaka för att köpa lite annat. Och det var som att gå in i en helt ny butik. Alltså vad hände?!?

Ja det var verkligen som en helt ny butik. Förutom att dom möblerat om mer eller mindre hela butiken så att gångarna och hyllorna gjorde att det kändes nytt. Men så mycket fina saker dom fått! Nu skulle jag kunna tänka mig att inreda om hela huset med saker bara från Rusta.

För att vara helt ärlig så vet jag faktiskt inte hur många gånger jag uttryckte min förvåning över hur snygga saker det fanns runt om i butiken. Men vi tar en titt på några av sakerna jag verkligen fastnat för. Och ja, jag älskar inte bara svart när det kommer till mode. Kunde jag så skulle troligen hela huset vara fylld med svarta detaljer.

Inreda med Rusta

| Sittpuff – Stool Melwin  – Är det något jag verkligen vill ha i gillestugan nu så är det en snygg och enkel sittpuff |  Vas Stripe – Skulle vara så snygg med några färgglada blommor på soffbordet i höst |  Salladsskål Ester – Vad jag vill ha 6-8 av varje del i denna serie. Så snyggt att duka med. Vill bjuda på middagar varje helg med denna kollektion | Tallrik Ester | Taklampa Oslo – Köket behöver en ny taklampa nu när vi byt ut bänkskivorna, denna skulle göra köket till ett helt nytt rum | Vas Alice – En enkel men trendig vas för den enkla buketten | Glas Alice – Skulle vara så snyggt att servera någon drink i nu när baren är återuppbyggd |  Santa Jonny Rocker** – Behöver jag säga att jag älskar denna tomte! | Runner Angelsta** – En enkel löpare som kan få pryda mitt matsalsbord till jul, matchar redan stolarna | Badlakan Emma – Badlakan behöver bytas ut och just nu gillar jag grått och svart på krokarna i badrummet|  Ljus Pillar, Shimmer** – Jag förbrukar mängder med vackra hus under höst och vinter, dessa skulle bli så fina i vardagsrummet med öppnaspisen |Gardin Vivi – Vardagsrummet behöver nya gardiner, jag vill ha mörka och enkla. Dessa kommer garanterat få titta hem till mig snart.  |Brickbord – Går att använda till så mycket men med Kruka Dots tror jag en del av mina uterummsblommor får flytta in till vardagsrummet |

** Inte i butik ännu

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Karinsbeautyroom 17 september 2018 at 19:15

  Finns alldeles för mycket fint, blir dyrt att jobba där kan jag säga 🙂
  Ska du köpa grå Vivi så får du skynda dig för de är slut på huvudlagret så om du kan hitta i butik köp direkt.

  • Reply Annica 17 september 2018 at 20:28

   Men jobbar du där och inte bloggat om inredning än?! 🙂 Å vad snällt att du berättade, skall försöka ta mig dit så snart som möjligt och köpa två eller fyra förpackningar. *skrattar*

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.