Inglot – Freedom system

Inglot - Freedom system

Ibland måste man offra sig lite för att få något. Och när det kommer till beauty så är det inte så svårt att offra sig måste jag säga. Skandinaviens störta galleria har nu fått besök nummer två av mig!

Jag trodde faktiskt aldrig denna dag skulle komma redan i mars, kanske i september eller oktober i år. Men jag tog mig iväg till Mall of Scandivia för en heldag. Första och ända gången innan jag var där så fick jag panik efter 5 minuter och ville ut. Men nu samlade jag styrka kvällen innan redan och gick in med lugn i sinnet och skulle ta dagen precis som den kom och inte stressa. Mitt sista stopp denna dag var Inglot. Vilket var planerat, för här skulle jag una mig något extra roligt var tanken.

Inglot - Freedom system

Jag skulle minsann una mig ett Freedom system. När jag var med Daisy Beauty till Helsingfors för något år sedan så besökte jag Inglot men fick inte riktigt lugnet till att plocka ihop en hel palett. Så denna dag var efterlängtad då jag vet att deras produkter är väldigt bra.

Inglot - Freedom system

Paletten som jag valde var Freedom System Palette EBP Round (150SEK). Här skulle jag få plats med dom produkter som jag alltid använder. Perfekt palett att ha med på resa eller bara i handväskan helt enkelt.

Först ut blev ett transparent puder, Mattifying System 3S Pressed Powder Round 301 (140SEK). Jag vill inte ha något med färg utan endast något som fäster min foundation.

Inglot - Freedom system

Vidare plockade jag HD Sculpting Powder 502 (130SEK) som skall hjälpa mig med contouring. En nyans som skall passa dom flesta.

Inglot - Freedom system

Sedan blev det två stycken ögonskuggor. Överst har vi Rainbow Eye Shadow 125 (85SEK) som passar till lite festligare tillfällen eller bara när man känner för att glittra lite. Här har vi tre bruna nyanser med skimmer.

Inglot - Freedom system

Sist ut har vi ytterligare en ögonskugga, Rainbow Eye Shadow 107 (85SEK) som är lite mer natuliga skuggor. Funkar till alla tillfällen.

Inglot - Freedom system

Jag är riktigt nöjd med denna palett. Fick med allt jag behöver en vanlig dag eller till fest. Bara att komplettera med foundation, penslar och mascara. Ja och självklart läppstiftet! Priset kanske är lite saftigt (590SEK) men jag tror absolut att den är värd varje krona. Är dock lite rädd att locket skall falla av, man kanske skulle försöka få tag på en påse eller något liknade och stoppa ner den i när man har den i väskan.

Inglot - Freedom system

Nu har jag iallafall hittat mig en butik som är min nya godisbutik. Det går inte att komma ut därifrån tomhänt helt enkelt, lite som IKEA. Har du inte möjlighet att ta dig till en Inglot butik så har dom en svensk hemsidan som du kan beställa ifrån, där väljer du precis som i butik hur du vill ha din Freedom system palett. Himla smidigt!

När dessa produkter tar slut så är det bara att fylla på med nya. Rätt smart att bara behöva fylla på med nya nyanser i paletten. En året runt palett som bara ändrar lite nyanser!

You Might Also Like

One Comment

  1. Rose

    Effekten måste vara bra.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.