Informationskväll hos Mandy Medical
Skönhet & Mode

Informationskväll hos Mandy Medical

Svårt att hinna komma iväg till en salong för lite egen tid? Jag har hittat lyxen med en salong där jag bor och nu har jag gjort mitt första besök. Tidigare i veckan blev jag inbjuden på informationskväll hos Mandy Medical.

Idag befinner jag mig på Hud & Kosmetika mässan i Kista men tänkte berätta om i tisdags när jag var inbjuden till en informationskväll hos Mandy Medical. En informationskväll med tema hur man tar hand om huden efter sommarens påfrestningar. Mandana, Sofie och Fia hälsar oss välkomna med en uppdukad disk av godsaker. Vi var en liten skara som samlades för kvällen, något som ibland kan vara skönt så det inte blir trångt och stojigt.

Mandy Medical ligger för mig otroligt bra ute i Häggvik, Sollentuna. Då jag själv är Häggvik bo så har jag väldigt nära till en trevlig salong som faktiskt erbjuder det mesta man kan tänka sig behöva. Sedan april har Mandy Medical legat med nästan ett krypavstånd från mig. Även om du inte bor i Häggvik så är det lätt att ta pendeln hit och sedan gå ca 200 meter.

Informationskväll hos Mandy Medical

Mandana som är legitmerad sjuksköterska informerade oss om kemisk peeling och skinboosters. Låter lite läskigt ibland men jag tror det kan göra stor nytta för den som behöver. Jag älskar peeling men kanske inte riktigt på den djupa nivån. Men jag skall aldrig säga aldrig innan jag ens provat på. Det har iallafall fångat mitt intresse och jag kommer fortsätta att suga in mera information.

Informationskväll hos Mandy Medical

Fia berättade och visade lite samtidigt på Sofie om koppning. Såg väldigt intressant ut. Självklart köpte jag med mig en kopp hem för att kunna testa lite på egen hand, men jag kommer mycket troligt att ta och boka en tid för detta.

Sofie är makeupartist i grunden och hon berättade om att man kan komma på konsultation och kanske ta med tjejgänget för en trevlig kväll med makeup som tema. Hon gör även fransförlängning. Det är något jag länge funderat på om jag skulle ta och prova, men inte riktigt komma till skott. Tycker det är otroligt fint när det är naturligt och inte så där överdrivet. Så kanske lite mer volym man borde testa på.

Informationskväll hos Mandy Medical

Mandy Medical har endast legtimerade och certifierade behandlare, något som känns tryggt när man bokar. Lokalerna är ljusa och fräscha. Ja och självklart kände en sig väldigt välkommen när en klev innanför dörren. Måste säga att jag är förvånad över att jag inte gått hit tidigare som sagt. I lilla Häggvik finns det en salong som egentligen skulle kunna hjälpa mig med alla problem och komplex. Och tänker jag efter kan jag säkert komma på en hel del andra saker också som skulle vara roliga att testa på.

Informationskväll hos Mandy Medical

Självklart kommer jag fortsätta att uppdatera er om behandlingar och annan information vart efter jag går dit. Nu ska jag bara samla ihop lite pengar och mod sedan bokar jag en tid. Och så skall jag då också bestämma mig för vart jag vill börja. Det finns så mycket olika roliga behandlingar!

Jo, i senaste numret av Lifestyle Wellness kan ni läsa en intervju med Mandana där hon berättar om hur det kom sig att hon hamnade här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Donnachic 10 september 2016 at 09:22

    Men visst är det lustigt?! Låter ju som en superfin och bra salong! Jag gick in på mitt eget lokala apotek i veckan och tänkte faktiskt att jag passerade minst två hudsalonger på vägen! Sen åker jag till stan för ansiktsbehandlingar?? Näe, ändring på detta nu! Gynna lokala små företag!
    Bra inlägg Annica! Kram, Lotta

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.