Hälsa & Livet

I´m just me.

Det här med att stå för den man är och inte låta någon annan styra hur du tycker och tänker är kanske inte så lätt….

I helgen gjorde jag en tatuering som jag egentligen inte lagt ner speciellt mycket tid på. Ett litet citat på tre ord som är väldigt starka, kanske inte för dig men för mig är dom det. Dessa tre ord betyder mycket för mig just nu och gjort det dom senaste åren. Det är orden som styrker vetskapen om att jag är jag och ingen annan. Ta mig som jag är eller låt det vara.

Jag kommer aldrig förändra mig eller mitt sätt att se världen bara för att du vill det. En förvrängd syn på idealet skall inte få förstöra den värld jag lever i. Det är inte jag som skall anpassa mig efter media´s ideal utan det är dom som skall anpassa sig efter hur världen verkligen ser ut. Och det är ingen som är den andra lik.

Alla har sitt utseende, sina värden och värderingar. Jag är den jag är och det kommer jag fortsätta att vara resten av mitt liv oavsett vad media säger! Vi är alla vackra och unika på våra egna sätt. Det är bara så tråkigt att det är så många här i världen som inte vågar visa det. Hur tråkigt vore det inte om alla såg likadana ut, tänkte likadant och verkligen tyckte likadant? Tror knappast det skulle vara fred på jorden för det.

Nä, stå för den du är. Tyck precis vad du vill, gör vad du vill så länge du inte skadar någon/t. ​Men framför allt, klä och sminka dig precis så som du tycker att du passar i. Skit i trender och media om du vill det!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Karinsbeautyroom 5 oktober 2018 at 08:39

    Sååå bra och viktigt budskap!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.