Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/meta-author-presenter.php on line 40 Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 53
Skönhet & Mode

I’m in love – Mumbaistockholm

mumbaistockholm1

 

“By mixing Indian beauty with Scandinavian simplicity we offer innovative, detailed and fun pieces of jewelry created from gold, silver and precious stones”. 

Vi fortsätter med temat hjärtan. Jag måste nämligen tipsa om Mumbaistockholm. Smycken med inspiration från Indien och Skandinavien. Varje smycke är unikt, inte bara av dennes eleganta enkelhet utan att varje smycke är handgjort.

En annan sak som är lite roligt med detta personliga företag är att dom tar emot gammalt guld som du kanske inte använder och gör om det till ett nytt smycke i deras design. Då är materialet redan betalt av dig och du behöver endast betala för arbetet. Så hade jag en massa guld i byrån som jag inte använder skulle jag absolut låta Cecilia sätta tänderna i det och skapa något nytt roligt smycke åt mig.

mumbaistockholm

Jag har alltid älskat enkelheten i smycken, så det tog inte alls lång tid för mig att bli förälskad i denna uppsättning smycken. Nu ska jag bara se till att få äga ett eget av dom också. Bor du i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Ulricehamn kan du alltid springa till butik och shoppa en liten Valentine present. Annars har dom en webshop.

Och självklart finns det så mycket mer än det jag visat ovan, det är inte bara hjärtan men tyckte dom var så fina och passade bra till dagens tema.

//Annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.