Hälsa & Livet

Ideal of Sweden

Detta inlägg innehåller annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

En ny mobil kräver ett nytt skal. Det är lite som att du kräver ny jacka vid varje ny årstid. Och ett skal en viktig accessoar i vardagen, enligt mig. Idag tänkte jag spana in lite nytt hos Ideal of Sweden.

I helgen införskaffades en ny telefon. Jag gick från Iphone 6 till 7, så inget större kliv precis men nödvändigt i dagsläget. Och det första jag gjorde ( efter ha installerat allt på telefonen ) var att leta nytt skal. Jag fixar inte att ha en telefon utan skal helt enkelt. Hamnade hos Ideal of Sweden* som jag vet har så snygga skal. Men vilket skall man välja helt enkelt??

| LUSH LEOPARD* | PLATINUM LEAVES* | SAFFIANO BLACK* | ROSE QUARTZ CRYSTAL* |

| PASTEL SAVANNA* | MOJITO MARBLE* | INDIGO SWIRL* |

Vilket tycker du är snyggast? Själva telefonen är i rosé guld men jag känner att det egentligen inte spelar så stor roll. Jag vill ha ett skal jag blir glad av och som är snyggt när det ligger framme på skrivbordet som dagarna.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Karinsbeautyroom 9 april 2019 at 17:05

    Jag skulle välja skal nr2 av dessa. Så himla svårt, jag har ju mitt i färskt minne sedan jag köpte ny tele i februari.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.