Skönhet & Mode

Ida Warg har gjort det igen

Detta inlägg innehåller ett pressutskick. Mer info finner du under PR & Policy.

Näst senaste nytt från Ida Warg Beauty för mera kommer! Det kommer så mycket nyheter från detta varumärke att jag knappt hinner med att testa alla. För jag vill gärna hinna testa och utvärdera produkterna innan jag skriver om dom här. På instagram kan dom dyka upp lite tidigare men här vill jag ge er mer.

Så tillbaka till den senaste nyheten jag har att berätta om för er. Ida Warg Beauty har släppt inte en utan fyra olika hårmistar som är en uppfräschande spray med aloe vera extrakt som verkar lugnande för hår och hårbotten samt näringsgivande vitaminer och mineraler som piggar upp ett trött hår. Lämnar håret upplivat, återfuktat och glansigt. Spraya i torrt hår för uppfräschning av håret. Självklart vegansk och cruelty-free. Så mellan varje hårtvätt kan du få uppleva ett mer välmående hår med den doft du har på hårvårdsserien. Hårmisten finns nämligen i samma dofter som deras fyra mest populära hårvårdsserier. Så nu behöver du inte gå och smyglukta på hårvårdsprodukterna mellan tvättningarna.

Det finns fyra olika:

Feeling Clean (Ren doft med en antydan av citrusverbena, “Everyday serien”)

Luxurious Flower (Blommig doft med arabisk jasmin, patchouli och freesia “Repair serien”)

Sunny Infusion (Doft av jordgubbar, bergamott och apelsinblomma “Volume serien”)

Vanilla Fudge (Söt doft av vanilj och karamell “Moisture serien”)

Min favorit just nu är Luxurious Flower, älskar den blommiga doften! Det är samma doft som dom har släppt ett doftljus i. Denna månad går nämligen 50SEK av varje sålt doftljus till Bröstcancerförbundet. Och dom skänker även 5SEK för varje såld produkt från deras onlineshop till samma ändamål.


Med koden: IMJUSTANNICA20 får du 20% rabatt när du handlar på idawargbeauty.se Jag tjänar inget på denna kod utan den är helt och hållet bara för att du skall kunna ha större möjlighet att kunna få testa dessa produkter.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.