Ida Warg Beauty vitalizing

Ja att Ida Warg Beauty skjuter ut nya härliga produkter är inget vi skall klaga på. Skönhetsprodukter med härlig doft och design måste jag säga faktiskt. En serie jag har hemma nu är Vitalizing. Just Vitalizing består idag av sex olika produkter, det kommer säkert komma fler under 2021. Det var faktiskt inte länge sedan jag skrev om andra produkter från Idag Warg Beauty, ni kan läsa om dom kroppsprodukterna här. Tänker inte hymla med vad jag tycker om denna serie. För ni har säkert redan förstått vad jag jag. Älskar den enkla och snygga designen på förpackningen, rosa är kanske inte min favorit färg men det gör inget. Dom står otroligt snyggt där i badrummet. Handkrämen har jag på skrivbordet framför mig hela dagarna så jag kan massera händerna lite då och då när dom börjar bli stela.

Vitalizing är den perfekta serien med hudvårdsprodukter för den som känner att huden är trött och lite glåmig. Har vitaliserande kråkbärsextrakt som en röd tråd genom alla produkterna som
skyddar huden på ett upplyftande vis. Serien har en doft som stimulerar dina sinnen
med exotiska noter av bland annat ananas och persika i kombination med mjuka inslag
av mandel och vanilj.

Vitalizing Enzyme Body Peel* En effektiv djuprengörande kroppspeeling som exfolierar gamla hudceller både mekaniskt och kemiskt. Peelingen jobbar med silica skrubbkorn samt AHA, PHA och enzymer från granatäpple. Den innehåller dessutom vitaliserande kråkbärsextrakt som piggar upp en glåmig hud.

Vitalizing Hand Cream* en återfuktande handkräm med C-vitamin för en upplyftande effekt på glåmiga händer. Krämen hjälper huden att bevara fukt som håller händerna lena och mjuka.

Vitalizing Shower Oil* Uppiggande och uppfräschande duscholja med havtorn, C-vitamin och E-vitamin. Lämnar huden mjuk och smidig med hjälp av havre-, raps-, ricin- och solrosolja

Vitalizing Shower Mousse* är en krämig, lystergivande och vitaliserande duschmousse med kråkbärsextrakt och rapsolja som tillsammans piggar upp och väcker en trött, torr och glåmig hud. Moussen gör din hud härligt mjuk och lystergivande som förvandlas till ett fylligt skum vid kontakt med vatten.

IDA WARG Beauty står för moderna skönhetsprodukter, en hälsosam livsstil och välbefinnande. Alla produkter är 100% veganska, allergitestade, icke-djurtestade och tillverkade i Skandinavien. Varumärket innehåller brun-utan-sol, hårvård och kroppsvård med vårdande och mjukgörande ingredienser speciellt anpassade efter dina olika behov.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.