Skönhet & Mode

Ida Warg Beauty Soft Finish Hairspray

Detta inlägg innehåller ett pressutskick samt annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Jag skall vara helt ärlig och säga redan från början att jag är inte ett speciellt stort fan av hårspray, har nog faktiskt aldrig varit. Men när jag fick frågan om ett pressutskick från Ida Warg Beauty med deras nya Soft Finish Hairspray* kunde jag inte låta bli att tacka ja.

Det har hänt en hel del med mitt hår sedan jag sist använde just hårspray, förr gjorde jag absolut ingenting åt håret utan hade det bara nedsläppet eller uppsatt i en hästsvans. Kanske inte så jätte stor skillnad mot nu tänker ni då jag alltid har håret uppsatt i svans eller knut. Men i och med min undercut och att den rakade delen av mitt hår växer så pass mycket fortare än det långa så behöver jag underhålla håret hela tiden.

Så min tanke nu är att börja testa olika stylingprodukter och se vad jag kan göra med mitt hår. Det vore så mycket roligare att få till olika frisyrer med det lilla hår jag har kvar på huvudet.

Soft Finish Hairspray* är en lätt hårspray för en flexibel och formbar frisyr. Håller håret på plats länge och ger en glans utan att tynga ner håret. Den är snabbtorkande och kladdar inte med fördel användas lager-på-lager och ändå ge håret en följsam, flexibel struktur med en naturlig finish. Något jag gillar med denna är att håret känns inte som en hjälm och det är framför allt lätt att borta ut håret utan att borsten sätter sig fast. Me like!

Ett annat stort plus som jag bara inte får missa att berätta är ju doften. Många hårspray luktar stark alkohol, denna doftar godis jordgubbe. Happytime!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.