Ida Warg Beauty Highlighter Stick
Skönhet & Mode

Ida Warg Beauty släpper highlighter stick!

Detta inlägg innehåller ett pressutskick. Mer info finner du under PR & Policy.

Nu är det inte många produkter kvar på listan för Ida Warg Beauty innan dom är en komplett rutin. Sist ut på hyllan är nämligen highlighter stick. Sedan tidigare finns pressade highlighter som är så fina men nu kommer det tre stick för er som älskar det lite mer bekväma och ej i pulver form.

Highlighter sticken kommer i tre nyanser och sälja exklusivt på Idawargbeauty.se för 199SEK. Med en krämig formula är det applicera i lager så att du får just den effekt du vill. Applicera antingen med borste eller fingrarna. Det är helt och hållet en smaksak.

Då nyanserna är mer eller mindre på en transparant bas så fungerar alla dessa på alla hudtoner, tror jag. Dom går som sagt att bygga på så att det poppar ordentligt, eller om du bara vill glänsa lite diskret. Testa att använda dom på läpparna för lite glänsande effekt.

Nr. 10 Blanca
Nyans: Iridescent Glow

Nr. 20 Perla
Nyans: Pearly Shine

Nr. 30 Ámbar
Nyans: Sunset Glow

Alla tre är magiska och så jäkla gulliga. Dom är så små att dom får plats i vilken handväska som helst. Självklart är dom 100% vegan och cruelty free som alla deras produkter. Dessa kommer absolut få följa med i min makeuprutin och som sagt, dom är så smidiga att ta med sig så det finns alltid utrymme för lite uppfräschning under dagen.


Med koden: IMJUSTANNICA20 får du 20% rabatt när du handlar på idawargbeauty.se Jag tjänar inget på denna kod utan den är helt och hållet bara för att du skall kunna ha större möjlighet att kunna få testa dessa produkter.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.