Skönhet & Mode

Ida Warg Beauty – Shower mousse

Nu utökar IDA WARG Beauty kroppsvårdssortimentet och lanserar ytterligare 8 stycken Shower Mousse. Krämig, mjuk och vårdande duschmousse som lämnar din hud silkeslen och behagligt återfuktad. Vid kontakt med vatten omvandlas gelen omedelbart till ett härligt skum. Alltså jag vill duscha fem gånger om dagen då jag vill använda alla hela tiden! Mannen har även hittat dessa och använder den jag låter stå framme i badrummet, så risken att dessa tar slut lite väl fort nu.

Sedan tidigare har Ida Warg Beauty tre stycken Shower Mousse i sortimentet, Intense Nutrition, Vitalizing och Hydrating. Tror faktiskt inte vi haft en vanlig duschtvål hemma sedan dessa släpptes. Det händer faktiskt väldigt ofta att en behållare får följa med på resor då förpackningen enligt mig är så mycket säkrare än andra “duschtvålar”.

Jag har hört att många efterfrågat att få flera shower mousse med dofter från hårvårdsserierna och självklart har dom lyssnat och nu är dom här, shower mousse i samma doft som deras 8 hårvårdsserier. Min önskan nu vore om någon eller några av dessa skulle komma ut i en liten travel size. Skulle vara perfekt att kunna ta med mig till simhallen och få bort att klor, till stugan över helgen eller varför inte på weekendresan.

Jag behöver nog inte berätta för er att dessa är vegansk och icke djurtestade som alla deras andra produkter. Gelén omvandlas omedelbart till ett vårdande skum vid kontakt med vatten. Alltså, sån jäkla beslutsångest över vilken som skall användas vid varje dusch.

Nu kan du alltså utöka din duschrutin med en shower mousse i samma serie som din hårdvårdsrutin. Ha samma doft på kroppen som i håret, ett plus är att det ser sjukt snyggt ut på badkarskanten med en hel serie.

Vanilla Fudge* – Söt doft av vaniljkola och fudge. (Samma doft som Moisture-serien)

Aromatic* – Lugnande och aromatisk doft av eukalyptus, rosmarin och citrus. (Samma doft som Pro Growth-serien)

Feeling Clean* – Doftar nytvättade kläder – rent och fräscht med en hint av citrus. (Samma doft som Everyday-serien)

Luxurious Flower* – En blommig, levande doft med arabisk jasmin, patchouli och freesia. (Samma doft som Repair-serien)

Late Night* – En feminin och mjuk doft med spännande inslag av varma kryddor, vanilj och vita blommor. (Samma doft som Colour Protectingserien)

Summer Melon* – En underbar doft av somrig vattenmelon. (Samma doft som Silver-serien)

Radiant* – En härligt pirrig och uppfriskande doft med inslag av citrus, enbär och päron. (Samma doft som Plumping-serien)

Sunny Infusion* – Lyxig doft med inslag av jordgubb, bergamott, apelsinblomma och cederträ. (Samma doft som Volume-serien)

Vilken doft väljer du?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.