Skönhet & Mode

Ida Warg Beauty Makeup

Detta inlägg innehåller ett pressutskick. Mer info finner du under PR & Policy.

Kan vi vara överens om att Ida Warg Beauty är det varumärke som är mest på tapeten just nu eller har faktiskt varit det en längre tid. Som ni märkt här på bloggen och på Instagram så gillar jag verkligen Ida Warg´s produkter. Man skulle lätt kunna tro att jag är köpt av Ida Warg Beauty, men så är inte fallet. Än så länge har jag inte testat en produkt från detta märke som jag inte gillar och det tycker jag är rätt bra gjort. Och jag lovar att jag är rätt kräsen när jag testar nya produkter, så om jag hittar en produkt jag inte gillar så kommer ni höra det från mig. Blir det mitt nya mål, hitta en produkt från Ida Warg Beauty som jag inte gillar? *skrattar*

Men men nu ska vi inte prata mer om det, utan att Ida Warg Beauty har släppt helt ny produktkategori och det är grymma produkter! Jag längtar till tillfällen då jag kan få sminka mig lite mer än bara bryn och fransar. Självklart kan jag sminka mig varje dag, men att gå hemma sjukskriven fullt sminkad känns lite konstigt för mig. Plus att nu är det så sjukt varmt så jag hinner inte ens blinka innan allt i ansiktet svettats bort. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge säger dom. Självklart har jag testat produkterna för att kunna dela med mig om vad jag tycker om dom.

Silk Bronzer

En mjuk och silkeslen bronzer som ger ett naturligt solkysst resultat. Berikad med återfuktande mangosmör och kokumsmör. Innehåller superingrediensen murumurusmör, som är rikt på Vitamin A och hjälper huden att kapsla in in fukt. Silk Bronzer har vårdande egenskaper och passar alla hudtyper. Den uppbyggbara formulan smälter in och blir ett med huden. Alltså den här är så fin! Älskar förpackningen som är lagom stor i handen, formulan smälter in i huden och ger inte alls någon pudrig finish. Och visst ger det en lite lyxigare känsla när loggan finns med på själva produkten och inte bara på förpackningen.

Ett stort plus är doften, en tropisk doft av kokos och vaniljblomma. Silk bronzer finns i nyanserna: 10 PLAYITA, 20 MORENA och 30 TIERRA.

Highlight Cream Powder

En krämig highlighter i puderform som med sin unika textur ger en naturligt lyster. Den silkeslena uppbyggbara formulan smälter in i huden och ger ett oemotståndligt glow. Berikad med återfuktande och mjukgörande ingredienser så som kokum- och tucumasmör. Använd på kindben, näsa, nyckelben eller andra ställen där du vill att det ska poppa lite extra. Applicera med fingrarna eller en highlighter-borste. Så himla fin, är rädd att jag kommer lämna hemmet och se ut som en discokula efter ha lekt färdigt med dessa.

Highlight Cream Powder finns i tre nyanser: 10 CAVA, 20 DORADO och 30 ORO ROSA.

Du hittar dessa produkter på idawargbeauty.se och Lyko.se

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply caroline@schiebeauty.se 9 augusti 2022 at 14:01

    Bronzern verkar riktigt fin och doften verkar riktigt god!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.