Ida Warg Beauty – Luxurious Face Mousse.

Ida Warg Beauty - Luxurious Face Mousse

Detta inlägg innehåller ett pressutskick. Mer info finner du under PR & Policy.

Nu lanserar Ida Warg Beauty deras första brun-utan-sol produkt i deras exklusiva sortiment, IW Beauty! En fantastisk mousse som ger omedelbar färg och ett härligt glow. Den rika och återfuktande moussen appliceras med deras speciellt framtagna kabuki borste. Du får ett jämnt och solkysst resultat utan en massa krångligheter.

Vad jag längtar efter sol och värme. Min kropp är inte byggd för vinter och det har jag faktiskt medicinsk bevisat. Men då vi saknar både sol och värme i Sverige just nu så är jag otroligt glad att det finns produkter som kan hjälpa mig lura kroppen lite. Med en solkysst hud kan jag intala mig själv att jag tillbringar om dagen i solen.

Ida Warg Beauty - Luxurious Face Mousse

LUXURIOUS FACE MOUSSE

En lätt och färgad mousse speciellt anpassad för ansiktet. Moussen innehåller hyaluronsyra som verkar återfuktande samtidigt som DHA utvunnet ur socker ger dig en direkt solkysst look och utvecklas till en naturlig solbränna på sex timmar. Jag gillar verkligen hur lätt den är att applicera, ser på direkten vart man missat och kan snabbt åtgärda problemet. Självfallet är produkten 100% vegansk Cruelty-free. Just nu hittar du Luxurious Face Mousse 100 ml för 199 SEK på Idawargbeauty.se endast.

KABUKI BRUSH

En mjuk borste med täta strån, speciellt framtagen för applicering av Luxurious Face Mousse. Det finns egentligen inte så mycket att säga om denna borste förutom att jag gillar den. Den gör sitt jobb och känns väldigt skön mot huden när man applicerar moussen. Glöm inte att skölja borsten i ljummet vatten efter användning och låt lufttorka, du vill inte riskera att få gamla rester i ansiktet nästa gång du skall applicera moussen. Du hittar denna Kabuki Brush för 99 SEK på Idawargbeauty.se

Ida Warg Beauty - Luxurious Face Mousse

Jag har testat produkterna nu några gånger och försöker hitta ett sätt som passar mig, som när på dygnet den skall appliceras för att arbeta som bäst och framför allt se hur länge den håller. Personligen gillar jag inte brun utan sol produkter som verkligen lyser brun utan sol produkter. Jag är ute efter en produkt som ger mig ett naturligt solkysst resultat och Luxurious Face Mousse är absolut en sådan. Först vart jag besviken över att det inte blev någon wow effekt, men efter någon minut kom jag på mig själv och insåg att det är ju faktiskt så här jag vill ha det. Moussen ger en just en jämn och solkysst hud, det är precis så att jag inte behöver lägga en bas innan jag lämnar hemmet längre. Älskar att bara behöva fixa till brynen och sedan är jag fine to go.


Med koden: IMJUSTANNICA20 får du 20% rabatt när du handlar på idawargbeauty.se Jag tjänar inget på denna kod utan den är helt och hållet bara för att du skall kunna ha större möjlighet att kunna få testa dessa produkter.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.