Ida Warg Beauty - Illuminating Glow Cream
Skönhet & Mode

Ida Warg Beauty – Illuminating Glow Cream

Detta inlägg innehåller ett pressutskick. Mer info finner du under PR & Policy.

Om det är någon kroppsdel som är svår att få färg på så är det benen, mina ser verkligen ut som två lysrör. Det är inget kul att dra på sig en kjol eller klänning där du måste visa benen innan dom fått lite färg. Men nu har vi turen att Ida Warg Beauty släppt en produkt som räddar även dig som inte vill använda brun utan sol.

Det är juni om bara 2 dagar och det är dags att plocka fram kjolen eller klänningen nu och visa lite ben. Lysrören behöver dammas av helt enkelt. Men va lugn, Ida Warg Beauty hade den perfekta produkten nu för dig som vill ha sommarfina ben och faktiskt inte vill vänta flera timmar på en brun utan sol. Illuminating Glow Cream är en mjukgörande pigmenterad kräm som ger dig så fint lyster och samtidigt silkeslena ben (eller armar). Och detta utan att lukta brun utan sol faktiskt.

Ida Warg Beauty - Illuminating Glow Cream

Produkterna känns så otroligt lyxiga! Men doft av vanilj och berikade med vitamin E och kokosolja tycker jag faktiskt Ida Warg Beauty verkligen skapat den perfekta produkten för oss som inte är bruna var dag. Illuminating Glow Cream finns i två nyanser så jag tror nog att du vågar dig på någon av dom oavsett vilken hudfärg du har idag. Jag var rädd att den mörkaste “Beso del Sol” skulle vara alldeles för mörk på mig som verkligen har lysrör till ben nu, men våga testa du kommer inte ångra dig. Det blir så fint!

BRISA DEL MAR – Champagne/ljus guldfärg

BESO DEL SOL – Bronzefärg

Ida Warg Beauty - Illuminating Glow Cream

Jag passade på att testa dessa när jag var på hotell sist bara för att se hur pass dom skulle färga av sig på vita sängkläder. Fanns inte ens spår av glitter på morgonen när jag klev upp. Super!

Body Kabuki Brush

Ett litet tips är att smörja in dig med Body Kabuki Brush, känslan av lyx blir lite större då och du slipper få allt glow på händerna.

Body Kabuki Brush är en mjuk, tät borste som är speciellt framtagen för att få en jämn och fin applicering av Illuminating Glow Cream. Applicera Illuminating Glow Cream direkt på borsten och arbeta in formulan i huden med lätta cirkelrörelser. Skölj borsten i ljummet vatten efter användning och låt den lufttorka.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.