Ida Warg Beauty – Hårvård

Det var inte alls länge sedan jag skrev ett inlägg om detta varumärke. Men som jag sa redan då, Ida Warg Beauty verkligen sprutar ur sig nyheter nu. Och inte gråter jag för det. Nu har dom släppt tre nya hårdvårdsserier och jag skulle vilja blanda i hop lite av alla i en flaska och göra en dunderkur för mitt hår.

Schampo och balsam kommer i tre serier, Colour Protecting, Plumping och Pro Growth. Alla linjer är speciellt anpassade för olika behov med dokumenterat aktiva ingredienser såsom rödklöverextrakt, veteprotein och bambuextrakt. Produkterna är allergitestade, 100% veganska och tillverkade i Sverige. Nu har jag inte haft möjlighet att hinna testa alla tre serier under en längre tid, vilket jag oftast vill göra innan jag uttalar mig om vad jag tycker. Men det jag vet är ju dofterna, tre helt olika doftbiblotek på dessa och jag älskar dom allihopa. Pro Growth tror jag faktiskt att mannen kan tänka sig börja använda endast pga doften bara. Ser verkligen fram emot att testa alla serier under en tid som sagt och se vad dom kan göra för mitt hår. För det kan liksom inte bli sämre än vad det är idag. *skrattar*

COLOUR PROTECTING SHAMPOO + CONDITIONER

Colour Protecting Shampoo är ett färgbevarande och vårdande schampo utvecklat med värmeskydd för att förbereda håret inför styling. Den rika formulan innehåller bambuextrakt som reparerar och skyddar ett skadat och färgat hår samt avokadoolja som verkar mjukgörande och ger extra glans till
håret utan att tynga ned. Använd tillsammans med Colour Protecting Conditioner för bästa resultat. Colour Protecting Conditioner förlänger färgen på färgkorrigerat hår. Formulan vårdar färgat hår och ger det en naturlig lyster utan att tynga ned.

Doft: En feminin och mjuk doft med spännande inslag av varma kryddor, vanilj och vita blommor.

Colour Protecting Shampoo* 250 ml
Colour Protecting Conditioner* 250 ml

PLUMPING SHAMPOO + CONDITIONER

Plumping Shampoo är ett extra volymgivande schampo som ger mycket fyllighet och densitet till håret. Formulan innehåller hydrolyserade veteproteiner som tillför och bevarar fukt djupt inne i hårstrået samt peptider som återuppbygger skador i hårets inre struktur samt tillför en fyllig känsla. Ju mer man använder sig av produkten, desto större effekt ger den. Använd tillsammans med Plumping Conditioner för bästa resultat. Plumping Conditioner är ett extra volymgivande balsam innehållandes peptider för en fylligare känsla.

Doft: En härligt spritsig och uppiggande doft med inslag av citrus, enbär och päron.

Plumping Shampoo* 250 ml
Plumping Conditioner* 250 ml

PRO GROWTH SHAMPOO + CONDITIONER

Ett vårdande och milt rengörande schampo som består av peptider i kombination med rödklöverextrakt som jobbar tillsammans för att förhindra och stoppa håravfall samt stimulera hårtillväxt och minska inflammation i skalpen. Serien hjälper till att öka hårets tjockhet samt bidrar till att förbättra hårbottens utseende och funktion genom att minska inflammationer som bidrar till skador på hårstrået vilket resulterar i ett hår som ser fylligare, tjockare och friskare ut. Serien vårdar och stärker håret från rötterna till topparna. Massera in i vått hår, löddra och skölj noga. Använd tillsammans med Pro Growth Conditioner för bästa resultat.

Doft: Ta med dig lyxen av en SPA-upplevelse hem, doften innehåller aromatiska noter som eukalyptus, rosmarin och citrus.

Pro Growth Shampoo* 250 ml
Pro Growth Conditioner* 250 ml

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.