Ida Warg Beauty - Cure
Skönhet & Mode

Ida Warg Beauty – Cure

Innan jag satte mig på flyget ner till sol och värme så släppte Ida Warg Beauty ännu en nyhet. Denna gång var det en helt ny produktserie till håret, Cure. Älskar att testa nya hårvårdsprodukter.

Cure är en mild serie som vårdar ditt hår, förebygger mjäll och lugnar en irriterad hårbotten. Serien innehåller Piroctone Olamine, en aktiv ingrediens som minskar förekomsten av jästsvampen Malassezia, tillsammans med Sodium PCA som har en återfuktande effekt. Berikad med lugnande Aloe Vera och peptider som hjälper till att stimulera hårväxt, samt rödklöverextrakt som har en lugnande effekt på din hårbotten och hår.

Du känner en mild, fruktig doft av äpple och päron med inslag av blommor. Så fräsch! Älskar verkligen dofterna som Ida Warg Beauty sätter på sina produkter. Är det en doft jag har lite svårt för så är det serien “Moisture”. Fixar inte riktigt den söta kola/vanilj doften. Det är verkligen synd för jag älskar produkterna i sig. Men tillbaka till Cure, självklart är produkterna 100% vegansk och cruelty free. Du hittar inte heller några parabener eller sulfater här.

Ett tjockt och fylligt hår

Jag vet inte om det var semestern som gjorde att kroppen mådde bra och håret faktiskt blev både tjockare och längre. Även min hårbotten kändes som att den mådde lite bättre. Eftersom jag är så korthårig så är det lätt att jag bränner mig just i hårbotten. Så även om det kunde bränna lite i hårbotten efter ha varit i solen hela dagen så lugnade det sig efter en hårtvätt. Kanske är det en inbillning men en god sådan. Tyvärr fick jag inte med mig det som var kvar i flaskorna då min resväska var så överfull med annat att det knappt gick att stänga den. Den vägde även på pricken 23kg vilket var det jag fick ta med mig på flyget hem. Förstår bara inte vad det var som gjorde väskan så överfull.

Men då jag som sagt inte fick med mig flaskorna hem (inte för att det var så mycket kvar i någon av dom, vi var tre personer som använde dom dagligen mer eller mindre) så blir det till att köpa nya nu och fortsätta denna serie till håret.


Med koden: IMJUSTANNICA20 får du 20% rabatt när du handlar på idawargbeauty.se Jag tjänar inget på denna kod utan den är helt och hållet bara för att du skall kunna ha större möjlighet att kunna få testa dessa produkter.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.