Ida Warg Beauty
Skönhet & Mode

Ida Warg Beauty + Bröstcancerförbundet = sant

Visst kan hösten vara riktigt blåsig och kall, så där deprimerande. Men erkänn att hösten även innebär lite extra mys. Tända ljus, en kopp med något riktigt gott. Kryp upp i soffan under en filt och bara mys, ta hand om dig själv och bara stanna för stunden. Och medans du myser där så kanske du har gjort något gott för någon annan?

Rosa oktober uppmärksammar bröstcancer. Och det är precis vad Ida Warg Beauty nu gör denna månad lite extra. Förutom att dom skänker 5% av den totala försäljningen av alla deras rosa produkter till Bröstcancerförbundet har dom även tagit fram ett magiskt ljus!

Luxurious Flower Scented Candle är ett lyxigt doftljus som har 30-35 timmars brinntid med en livlig doft av arabisk jasmin, patchouli och freesia. Älskar du deras serie “Repair” så kommer du älska detta ljus. Doftljuset kostar 199:-  där 50kr per sålt ljus skänks oavkortat till Bröstcancerförbundet. Ett enkelt och stilrent doftljus som enligt mig doftar helt underbart. (Hoppas självklart på att det kommer flera doftljus från dom andra serierna).


Med koden: IMJUSTANNICA20 får du 20% rabatt när du handlar på idawargbeauty.se Jag tjänar inget på denna kod utan den är helt och hållet bara för att du skall kunna ha större möjlighet att kunna få testa dessa produkter.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ida Warg har gjort det igen • Daretobeyou 20 oktober 2022 at 07:03

    […] nu är Luxurious Flower, älskar den blommiga doften! Det är samma doft som dom har släppt ett doftljus i. Denna månad går nämligen 50SEK av varje sålt doftljus till Bröstcancerförbundet. Och dom […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.