I bland väntar framtiden
Om Bloggen

I bland väntar framtiden

Ofta blir det inte riktigt som man tänkt sig, behöver absolut inte vara något negativt och ibland väntar framtiden framför fötterna. Många val i livet och visa har turen att verkligen få göra det man brinner för.

Jag har påbörjat ett projekt som tar upp nästan all min hjärnkapacitet och kommer därför blogga lite mindre än planerat under en tid. Ser verkligen fram emot att gå i mål med detta projekt då detta ger mig både kunskap och motivation till bloggen. Jag får göra något jag brinner för utan att känna press, eller jo det gör man alltid kanske. Så istället för att slänga upp en massa skräp här på bloggen så förvarnar jag på att blogga varje dag under juli och augusti. Under denna tid skall jag även ta semester är tanken.

Ni kommer som vanligt hitta mig på Instagram där jag uppdaterar så fort det händer något roligt. Självklart hoppas jag att ni håller er kvar här under tiden. Tror inte detta oregelbundna bloggande kommer påverka er så mycket. Det är faktiskt sommar och sol ute så ut och njut av den korta sommaren vi har och ladda till hösten. Under hösten om allt går som det skall så kommer det se lite annorlunda ut här på bloggen och jag kommer även berätta lite mer om vad detta projekt som jag pysslar med är. Projekt kanske är fel ord, men vi kör på det just nu. Det är lite av min framtid vi pratar om.

Jag längtar redan till hösten då allt tar fart igen, förhoppningsvis!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.