Hälsa & Livsstil

Hur var helgen?

Redan ny vecka och vi börjar sakta men säkert närma oss december. Men hur var din helg, hände det något trevligt kanske?

Som sagt vi börjar närma oss december med rasande fart och jag har lite smått panik för att hinna klart med årets luckor i julkalender. Även då jag inte kommer ha 24 luckor så är det en hel del som skall förberedas och fixas. I helgen fotade jag en hel del av produkterna och försökte ordna snygga bilder till alla inlägg. Men det är fortfarande en del kvar att göra.

I lördags lurade sambon iväg mig till Solna / Råsunda för att shoppa via Blocket. Jag är av den person att jag inte kör bil i city eller där jag inte har full koll på hur vägar och liknade är. Så att köra denna sträcka till säljaren var ingen höjdare. Men väl där så insåg jag att det inte alls var speciellt krångligt eller läskigt att köra dit även under en lördagsrusning. Trodde det skulle vara mycket mer trafik pga Black Friday rean. Så nu har jag “ny” elektronik att leka med.

På kvällen var min plan att tappa upp ett bad, titta på “A place to call home” och köra en dubbelmaskning. Men jag han bara se ett avsnitt, köra första masken och precis sätta på mig mask nr 2 innan sambon kom ner och knackade på dörren. Han behövde hjälp med plåster. Så upp ur badet haffa en handduk och sedan sprang jag runt i huset med mask nr 2 fortfarande på mig och försökte hitta något bra som jag kunde linda hans finger med. Han hade nämligen lyckas kapa en del av fingertoppen medan han lagade middag. Så inget mer bad för min del. Det var bara att släcka ljusen, tappa ur vattnet och ställa sig i köket sedan. Tyvärr vart middagen en katastrof och fick slängas. Jag fick ta mig till donken och införskaffa middagen istället. Tacka vet jag driv thru då jag hade pyjamas på mig. *skrattar* Så en händelserik lördag kväll kan jag lova. Sambon mår bra och fingret får nu läka. Men han har lagt över matlagning och diskning på mig nu. *morr*

I söndags tog jag mig in till stan och möte upp Louise för att gå på Glamation som höll till på Skyddsrummet. Det vart pressfrukost, mässa med utställare och galamiddag. 

Gjorde ni några klipp på Black Friday rean förresten? Jag köpte mig en reflexmössa från Clas Ohlsons, Facial mist från Indy Beauty och Micellär vatten från Bioderma. Mössan vet jag faktiskt inte om den var på rea faktiskt, den köpte jag för att jag verkligen behövde en mössa. Men skönhetsprodukterna lyckades jag köpa till 40% på Lloyds apotek. Så inga “onödiga” köp för min del då detta var produkter jag verkligen ville ha. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Malin Svensk Björck 26 november 2018 at 12:14

  Det där låter som mig och maken, haha. Jag gör nåt i lugn och ro och helt plötsligt är det blir överallt för han har lyckats göra sig illa.

  • Reply Annica 26 november 2018 at 14:10

   Ja men det är så typiskt! *skrattar*

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.