Hur kan man motstå skor som heter Vegas och Bali!

åhlens - skor

Skor, kan  man ha för många av dessa? Varje säsong kräver sig ett par nya om inte fler. Visst har man några godingar som får följa med år efter år men det är alltid trevligt med ett nytt par i hyllan också.

I förra veckan snappade jag upp ett tips på Instagram från Fashionink om ett par urhärliga pumps. Såna där som funkar till alla tillställningar utan att du behöver få ont i fötterna. Visst har jag säkert 20 par med sådana skor enligt sambon men inga som ser exakt ut så där. Och är det rea så är det. Dessa var nersatta med 70% så vad fanns det att motstå!

åhlens - skor

Jag provade ett par gröna och blev kär! Tror faktiskt inte att jag äger ett par mossgröna pumps sen tidigare. Självklart hade jag velat ha ett par svarta också men bara för att det är rea så klämmer jag inte i fötterna i ett par för små skor. När jag blir frisk får jag hoppas på att det finns några kvar på hyllan åt mig. Ska jag vara ärlig så har jag inte tidigare tittat på Åhlens egna skor tidigare. Borde kanske ändra på det nu då jag hittat ett par som jag verkligen gillar. Eller egentligen hittade jag två par som jag verkligen gillar. När jag stod där och provade pumpsen så skymtade jag ett par boots.

åhlens - skor

Så ett par Bali Boots fick följa med hem. Dom var det endast 50% på, men jag kände mig så glad denna dag att det inte var något att tveka om. Hur ofta hittar man ett par snygga boots på rean egentligen? Och eftersom jag hade presentkort som snart skulle gå ut på Åhlens var detta det perfekta tillfället att använda det på. 61SEK fattigare steg jag ut från Åhlens på Östermalmtorg men två par skor rikare.

Nu vill jag bli frisk så jag kan hoppa i ett par nya skor och känna mig så där extra snygg som man gör när man köpt något nytt!

Tusen tack Fashionink för ditt tips om pumpsen Vegas!

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.