Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
Skönhet & Mode

Hur går det – Garlic Nail Treatment

SAMSUNG CAMERA PICTURES

I februari var denna produkt “Månadens Produkt“. Håller den fortfarande? Var detta en produkt som man bara så gärna ville att den skulle fungera så man intalade sig att den gjorde våra naglar helt otroliga. Jag måste säga att naglarna hållit otroligt bra sedan starten med denna produkt. Någon enstaka nagel har fått sina törn men det är av min egen klumpighet. Höger tumme som verkligen vägrat att växa har faktiskt börja ta sig. Är faktiskt smått imponerad.

Så hur har jag använt produkten? Måste faktiskt erkänna att under Mars och April har jag varit väldigt dålig på att fixa med naglarna. Tror att det hänger på att jag inte hittat några roliga nagellack att testa. Men när jag väl använder mig av några produkter så startar jag ALLTID med ett lager av Garlic Treatment. Ska jag köra neutrala naglar använder jag oftast två lager av denna och sedan ett lager topp lack över.

Naglarna växer fortfarande i en väldans fart. Är som sagt väldigt imponerad. Men tyvärr måste jag fila ner dom rätt mycket denna gång. Naglarna tar stryk när jag sitter och knappar hela dagarna. (Jag har inte lärt mig att skriva utan naglar än tydligen)

Absolute New York Garlic Nail Treatment-5Här är naglarna helt utan några produkter och redo för att bli några millimeter kortare.

Tyvärr kan jag fortfarande inte hitta att man kan köpa denna i Sverige. Jag håller verkligen tummar och tår för att det kommer vara möjligt snart. Min flaska kommer snart att ta slut och då vet jag inte riktigt vad jag ska göra.

//Annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply hiba 22 augusti 2015 at 19:28

  Finns på glossybox

  • Reply beautyinbloom 5 september 2015 at 09:57

   Absolut New York som Glossybox länkar till via deras hemsida säljer endast till USA i dagsläget. //Annica

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.