Human+Kind Wash off Facial Cleanser

Human+Kind, Wash off facial cleanser

Micellärvatten i alla ära, men ibland är det faktiskt rätt skönt att tvätta ansiktet med en riktigt krämig produkt som löddrar. Låt mig presentera Human+Kind, Wash off Facial Cleanser en skonsam produkt utan att torka ut.

Human + Kind är för mig ett helt nytt märke som jag fått upp ögonen för. Här har vi ett företag som jobbar med sina produkter så att dom verkligen skall vara snälla mot oss. Med så naturliga produkter som möjligt skall huden må bra utan torka ut eller åldras i förtid. Jag har testat på Human+Kind, Wash off Facial Cleanser och då gått ifrån min vanliga rengörning med micellärvatten under en period. Det skall vara enkelt och ge resultat rätt omgående för att jag inte skall trötta.

Human+Kind, Wash off Facial Cleanser är en krämig och naturliga ansiktsrengörning som skonsamt tar bort makeup och orenheter utan att torka ut huden. Jag som är lite små allergisk mot produkter som torkar ut måste säga att jag gillar denna. Huden känns verkligen ren och absolut inte på väg att torka ut. Du vet när du känner hur det kryper i huden efter rengörning, huden skriker efter fukt och det känns som ansiktet stelnar till. Den känslan får jag inte med denna produkt, men att vilja återfukta huden direkt efter ligger kvar som rutin från andra rengörningar. Ansiktet blir sammetslent som en bebisrumpa efter tvätt.

Human+Kind Wash off facial cleanser

Human+Kind, Wash off Facial Cleanser innehåller naturliga oljor och kakaosmör som ser till att lämna huden mjuk och återfuktad. Den är fri från kemikalier, färgämnen, parabener och andra tillsatser. Den även inte heller djurtestad.

Gillar verkligen deras förpackningar, man blir glad av att titta på dom. Vilket för det lite trevligare att ha produkten stående framme när man inte använder den. En liten färgklick i badrummet. Efter ha testat denna är jag intresserad av att testa på lite andra produkter och se om dom är lika snälla mot min hud. Dock måste jag säga att doften på denna är en aning stark och maskulin enligt mitt tycke. Så jag hoppas på att det finns andra dofter på deras produkter så att denna inte är deras doft. Man överlever då doften inte sitter kvar med denna men jag vill gärna ha något mjukare doft när jag applicerar det i ansiktet.

För bästa resultat applicera gärna morgon och kväll. För du vet väl att mycket orenheter kommer fram under natten även då du rengjorde det innan sänggång. Det är även ett bra sätt att vakna till liv på morgonen.

Human+Kind, Wash off Facial Cleanser finns bla att köpa hos Sephora. Andra produkter ur Human + Kind finns att köpa hos bla Lyko.

Var snäll mot dig själv, använd Human + Kind!

PR & Policy 2016

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.