Hälsa & Livsstil

Hudvårdskväll med Femina & Apoteket

Femina och Apoteket-2

Hudvårdskväll med Apoteket och Femina har under denna kväll gått av stapeln, med ett nöjt, glatt och positivt resultat.

Tidningen Femina bjöd in till en mingelkväll tillsammans med Apoteket i torsdags. Jag tog med mig bästa vännen Lotta för att få lite tips och råd. Lotta är en sån person som alltid lyser upp min tillvaro när det behövs. Hon är mitt bollplank och idéspruta. Vi träffas allt för sällan och när vi väl träffas springer tiden ifrån oss, men vi lämnar alltid varann med så mycket ny inspiration och motivation. Alla behöver en Lotta i sina liv!

611A9886

Bild lånad från Femina.se

Åsa Asplund, Apotekets PR-ansvarige hälsade oss välkomna till Apoteket Vita björnen för en kväll fylld med frågor om hudvård. Feminas chefredaktör Ulrika Norberg berättade lite om Femina som tidning och hur pass viktiga deras kundkvällar är för dom. På plats fanns även Jessica Blockström Feminas skönhetsredaktör. Hon berättade om hur intresset för att bli just skönhetsredaktör uppkom. Pga dålig hy som ung väcktes hennes intresse för hudvård och på den vägen är det. Jessica berättade också att alla har sina små mörka fläckar. Det är inte varje kväll hon orkar / hinner tvätta av sig i ansiktet. Alla är vi mänskliga. Pär Svanberg, Apotekets kemist fanns på plats för lite manlig närvaro och hjälpte gladeligen till när man behövde ställa lite frågor. Visste ni förresten att Jessica Blockström vann pris för Årets Skönhetsskribent i år. Grattis!

Femina och Apoteket-15

Bilder lånade från Femina.se

Ulrika och Jessica berättade om deras favoriter ur Apotekets sortiment som också fanns uppmärkta på hyllorna. Bioderma var en av produkterna jag fastnade för. Har länge velat prova men aldrig kommit mig för att införskaffa den. Nagellack i härliga rosa nyanser stod utplacerade lite överallt och produkter från Apoliva stärkte det rosa temat. Just kvällens favoriter från Apoliva bor redan hemma hos mig sedan en längre tid. Älskar oljan, den var en stor favorit under förra vintern då den fick agera både bad och kroppsolja.

Femina och Apoteket-16

Apotekets hudvårdsrådgivare fanns på plats och hjälpte oss frågevisa kunder. Var man nyfiken så kunde man på bara några sekunder få veta hur ens hy mår. Praktiskt denna kväll så man kanske kan hitta produkter som verkligen är anpassade efter ens hy och inte bara vad man tror. Jag har alltid gått runt och trott att jag varit torr alt yttorr. Men det stämde inte, eller ja det kanske har stämt men nu har min hy gått över till att vara normal. Den här pennan HydraTest som dom använde sig av visar som sagt bara på några sekunder vad man har för procent halt av fukt och olja. Sugen på att köpa en HydraTest själv så finns den bla på Lookfantastic.

Femina och Apoteket-20

Under kvällen bjöds det på vackra och goda små skapelser som dukats upp på färggranna platser runt om i lokalen. Fräscha drycker höll oss på lugn nivå när värmen började stiga. Det blir lätt varmt i en butikslokal om fler än normalt vistas samtidigt där med full mundering.

Femina och Apoteket-9

Jag tog med mig en hel del ny information och tips som jag hoppas kommer vara till nytta i framtiden. Dock köpte jag inget ur deras sortiment även om jag var väldigt sugen på några av produkterna. Det kommer bli ett nytt besök snart när jag kan tänka och klämma lite på egenhand.

611A9808

Bild lånad från Femina.se

Alla gäster fick en liten goodiebag med sig hem efter kvällen. Tack både Femina, Apoteket och Lotta för en trevlig kväll!

//annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Lotta Åsberg 15 september 2015 at 14:10

    Tack fina Annica för en super mysig kväll med mingel och goda råd från proffsen!! :O) Jag passade ju på att fråga om sprickor i fingertopparna för sambons räkning och fick super bra tips från kemisten på plats. Så nu är även min sambo glad att jag kom iväg på detta event. En härlig kväll med en och annan aha upplevelse… ;O) Tack fina! Ser fram emot mer mingel, upplysande event och en och annan tjejkväll med utbyte av tips och ideer…..

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.