Skönhet & Mode

Hudvård med Treaclemoon

Detta inlägg innehåller ett pressutskick samt annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Torr hud och inte så känslig näsa eller är det kanske så att plånboken letar efter budget produkter till din kropp? Ja då tycker jag absolut du skall och titta på Treaclemoon´s härliga produkter.

Visst tittar du lite extra på förpackningen när du skall köpa en ny produkt? Är förpackningen inte speciellt tilltalande är risken att jag tittar vidare på något annat. Jag vet att det är så fel, du skall aldrig döma boken efter dennes pärm. Men ibland går det inte bara att se förbi. Fast det var inte om dåliga förpackningar vi skulle prata om idag utan helt tvärtom. Vad händer med dina sinnen när du ser en produkt med den där förpackningen du bara vill klämma på? Treaclemoon har så söta förpackningar till deras produkter att det inte går att missa dom! Sedan hösten 2017 kan vi äntligen komma över några av deras härliga produkter även här i Sverige.

Treaclemoon är varumärket som satsar på skönhet inifrån, genom produkter som bidrar till fler skratt och mer glädje. Varumärket, som idag har konsumenter världen över, introducerades för första gången år 2007 i England. Namnet är en symbolisk sammanslagning av orden ”treacle” och ”moon”. ”treacle” syftar till sirap och representerar produkternas lyxiga, sammetslika konsistens och de oemotståndliga doftserier som varumärket innefattar. Ordet ”moon” symboliserar den lyckliga och bekymmerslösa värld som treaclemoon varje dag strävar efter att bidra till.

my coconut island var faktiskt den första doften jag köpte av treaclemoon. Hand & Nail balm* (39SEK) är en stor favorit hos mig och jag försöker alltid ha en förpackning i olika dofter med mig. Sedan gillar jag att använda body lotion* (49SEK) i samma doft som jag sedan har på händerna, kanske rätt logiskt. Denna doft hittar du även i shower gel* (69SEK), hand wash*, body scrub och shower foam* (69SEK). Så gillar du kokos varför inte gå bananas på hela serien.

happy melon sorbet*  (49SEK)är helt ljuvlig även den. En blandning av sommar och piggelin! Ja risken finns att du vill äta upp krämerna när du väl öppnat locket.

marshmallow heaven är tyvärr en av dom dofter som inte finns i Sverige (ännu). Jag köpte denna när jag var i Amsterdam i höstas och nu är jag så himla snål när jag använder den, vill verkligen inte att den skall ta slut.

Treaclemoon väljer alltid de miljövänliga alternativen och tar avstånd från djurtester. Alla produkter är så klart veganska och fri från parabener, silikoner och mineraloljor . Och det är ett stort plus att produkterna inte är dyra alls!

Har du inte testat dessa produkter tidigare så tycker jag absolut att du skall göra det, eller åtminstone gå och lukta på dom. Perfekta budgetprodukterna för dig med torr hud och inte så känslig näsa.

Dofter som du kan hitta i Sverige (bla hos H&M och Lyko*) är:

my coconut island
one ginger morgning
warm cinnamon night
iced strawberry dream
these lemonade days
wild cherry magic
the raspberry kiss
water melon splash
happy melon sorbet

Treaclemoon går alltid efter mottot ”Having fun is more beautiful!”.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.