Hud och Kosmetika 2016
Hälsa & Livet

Hud och Kosmetika 2016

Skönhet från alla världens hörn samlade under ett och samma tak. Hud och Kosmetika 2016 tar oss med på en resa som är svårt att smälta. Så mycket spännande nyheter och produkter att titta på.

Förra veckan var jag inbjuden till Hud och Kosmetika av Daisy Beauty (Tusen tack för det!). Detta är en fackmässa för den inom skönhetsbranchen. En liten skara bloggare och press fick ta sig in lite tidigare på mässan för att samlas över en pressfrukost. Annica Joensuu, ordförande i SHR hälsa oss välkomna och berättade lite om att Hud & Kosmetika fyller 20 år och att den blir bara större för varje år. I år hade dom mässa tillsammans med Apoteket och Egenvård, så mässhallen var full med montrar att besöka!

Jag vet inte riktigt hur jag skall kunna berätta för er om allt, men tar ett litet axplock så ni kan förstå hur spännande detta besök var. Efter frukosten fick vi ca 30 min på oss att vandra runt lite innan mässan öppnade upp för resterande fackfolk.

Hud och Kosmetika 2016

Första besöket var hos Calgel Sweden. Alltid lika trevligt att träffa Eva och Malin! Då jag var bland deras första besökare fick jag välja ett nagellack. Det vart Earthy Brown, en härlig grå brun nyans som passar väldigt bra nu till hösten. Jag tog även svängen förbi Gilda och hälsade på Benjamin för att sedan korsa vägarna hos BareMinerals. Där fick jag en snygg makeup så jag skulle se pigg och fräsch ut under dagen. Det bjöds även på mjukglass, tyckte jag var värd en sådan efter en nyttig frukost!

Nu var det dags att gå och möta upp min följeslagare denna dag, May.

Ett besök hos Rapsodine där det bjöds på fulla hyllor. Älskar deras fuktighetskräm som ni kan läsa om här. Fick med mig en bodyoil som jag skall börja testa nu tänkte jag. Perfekt nu när huden kommer bli extra känslig mot kyla.

Hud och Kosmetika 2016

Mässans coolaste monter går till Skin Candy från Finland. Här har vi ett sockervax eller pasta kanske man kan säga som är en variant av hårborttagning. Den fungerar precis som ett vax som du applicerar på huden och sedan drar bort. Det som gör denna bättre är att den endast omsluter hårstråna och inte drar med sig massa hud som är vanligt vid vaxning. Ångrar idag att jag inte testade lite när jag fick frågan. Dessa produkter är för salonger så jag kanske skall ta och leta upp en som kan utföra detta på mig.

Hud och Kosmetika 2016

Se vilka fantastiska färger! Det gick inte att bara passera denna monter utan en var tvungen att stanna till. Jag ville ta med mig allt hem! YAG Sweden är som namnet tyder ett svenskt företag med bas i Halmstad. Tillverkar ekologiska produkter. Vad man inte kan se på foton är att dom tillverkar makeup och tillbehör.

Hud och Kosmetika 2016

Till en annan färgglad och ursöt del av mässan hittade vi Bomb Cosmetics. Min första tanke var godis och sedan Lush. Visst är förpackningen to die for. Det fanns mängder av dofter på body lotions och doftljus.

Hud och Kosmetika 2016

Mette Cosmetique var på plats och visade deras nya märket Mii Cosmetics men även Artdeco. Väldigt fina och stilrena förpackningar. Gillar skarpt Brow by Mii. Här kunde man få sina bryn stylade men jag hade tyvärr inte tid att sätta mig ner i stolen. Så synd, men jag hoppas verkligen att jag får höra mer om dom i framtiden för jag älskar att fixa med brynen.

Hud och Kosmetika 2016

När klockan närmade sig lunch skulle jag avta från mässan och ta mig vidare på andra äventyr denna dag så mycket mer än så här har jag faktiskt inte just nu att visa från själva mässan. Men jag är otroligt glad över att jag blev inbjuden och han spendera några timmar. Massa trevliga personer på plats att prata med och fick en hel del nyheter presenterade för mig. Ser verkligen fram emot nästa år och hoppas då självklart på att bli inbjuden igen. (Kommer då planera in att ha hela dagen på mig där)

Jag har så mycket roliga och spännande produkter att berätta om då jag fick med mig en hel del arbetsprover hem. När jag tagit mig igenom dom, klämt och testat så kommer jag visa er dom här på bloggen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.