Hösten är kommen hos Dareotbeyou

Höst

Hösten är kommen hos Dareotbeyou och det är lite tyst på bloggen, ja ibland kan det faktiskt få vara det utan att någon blir lidande. Ibland behöver man stanna upp och tänka på världen utanför bloggen och hitta sig själv.

Det har varit tyst här i några dagar, men det är absolut inte för att jag tänker överge bloggen. I tisdags fyllde bloggen 1 år och det är jag så otroligt glad över! Men jag lovade mig själv att varva ner lite under några dagar. Sambon kommer snart inte ihåg hur jag ser ut, tv serier har jag inte sett några sedan semestern och vänner utanför blogg världen har säkert glömt bort mig nu. Det har verkligen varit fullt upp i mitt liv sen början på september. Denna helg är första helgen både jag och sambon är helt lediga utan några som helst planer, så sambon har farit upp till stugan och jag kommer efter med tåget senare idag.

Jag skall inte behöva förklara egentligen varför jag är borta från bloggen någon dag, för ni som är här och besöker mig vet att jag verkligen älskar allt som har med bloggen att göra. Men det är inte så glamoröst som många tror. Vi sitter inte här framför en dator och skriver om en massa produkter vi får, det ligger mycket jobb bakom det och ibland blir familj och vänner lidande. Men det gör mig inget för som sagt, jag älskar varje dag det händer saker. From september och fram till jul händer det saker hela tiden och jag är tacksam för varje dag som är uppbokad. Min familj vet att jag älskar detta och dom låter mig få leva ut mitt liv där. Och nu kanske det är dags att veta att jag uppskattar det.

Så om någon timme far jag upp till stugan och njuter av hösten med sambo och katt. Längtar till att komma upp till skogen, lämna datorn hemma och bara mysa. På måndag är jag tillbaka med nya krafter, för nya idéer behöver jag inte. Har så otroligt mycket jag vill skriva och visa er. Men det är tajt om tid, för redan nästa far jag iväg igen för några dagar. Då är det dags för min höstresa där jag skall samla motivation, inspiration och livsglädje. Visst låter det härligt.

Vet ni vad, jag kan helt ärligt säga att bloggen och ni läsare är faktiskt det som gör att jag kan hålla mig borta helt från höstdepression! Åter igen, jag är så otroligt glad över detta och längtar till att sitta här framför datorn och ge er massa nyheter och inspiration.

Under tiden att jag är borta så får ni inte glömma att gå in och tävla om ursnygg makeup från 3ina!

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.