Hösten är faktiskt min energi ​

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

Du antingen hatar eller älskar årets alla årstider. Jag gillar sommaren, den får mig att må bra på något sätt. Men det är hösten jag älskar, den ger mig energin som tar mig genom mörkret.

Jag skulle kunna skriva så många inlägg om hur jag har saknat hösten. Missförstå mig rätt, jag älskar sommaren och sol. För utan solen blir jag deppig och mina fräknar suddas ut mer för var dag. Men det är till hösten min energi kommer. Bara att kunna tappa upp ett varmt och härligt bad med badolja och en massa ljus. Ligga där i badet med ljuv musik medans jag maskar både hår och ansikte. Det är på hösten jag älskar att leka med starka färger både till hår och makeup. Naglarna går från skimmer och pastell till härligt murriga färger som får mig att vilja korka upp en flaska vin. Det är nu alla mina Converse får se dagsljus och skinnjackan dammas av. Fönsterna stängs och vi tänder ljus överallt.

Kanske är det snart även dags att få tända en brasa medans vi kryper ner i soffan under en mjuk filt.Jag tror faktiskt jag älskar hösten mer än sommaren…

Hösten är faktiskt min energi ​

Lush / Yuge – En helt oljebehandling för håret. Lush /  You´ve Been Mangoed – Badoljan som återfuktar din hud samtidigt som humöret blir på topp. Lush /  Flower´s Barrow – är till för dig dom vill bevara sommarens härliga blomsterängar en stund till. Comfort Zone / Body Active Shower Scrub* hjälper till att skrubba bort döda hudceller från sommarens soliga dagar. Yankee Candle / Lake Sunset* – Kan få dig att minnas härliga kvällar på stranden även när du ligger i badet en kall och regnig höstkväll. Amelie Soie  – Diamond Beauty Roller* – Innan du börjar känna dig deppig, ansiktet börjar hänga och rynkorna träder fram så kan denna lilla silverpärla hjälpa till. Murad / Hydro Glow Aqua Peel – Vad är ett härligt bad utan en ansiktsmask!

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.