Hälsa & Livsstil

Höst med Depend


Man kan aldrig få för många nagellack. Och självklart behöver man nya kollektioner att sukta efter och få inspiration till kommande säsong. Depend ser verkligen till att våra naglar kommer vara extra fina under hela hösten.

Jag hade äran att få komma på Depends höst event på Gotland Grill. Det gjorde mig inget att ta en paus från semesterstugan och sätta mig å ett tåg mot Stockholm för en kväll. Solen visade sin bästa sida och jag kände mig allmänt förväntansfull och glad. Att Interflora stod på centralstationen och delade ut en av mina favoritblommor (gerbera) gjorde inte dagen sämre.

 Vi välkomnades av flera glada och trevliga tjejer från Depend som bar både snyggt målade naglar och kroppstattueringar. Beatrice (press ansvarig) berätta lite om kvällen och vi fick där efter botanisera bland flaskor och tuber i höstens kollektioner som stod uppdukade lite överallt i lokalen. Längst in med utmed fönstret där man kunde skåda Ulriksdals Slott satt tjejerna från Depend, redo att fixa snygga naglar på oss.  7 days skulle ge mig fina och hållbara naglar samtidigt som jag fick lite tips och trix bland kvällen produkter. Naglarna målades i ”Treat me Right” och ringfingret med ”Pretty as Stars”. Sjukt snyggt när det glittrar i solen plus att det matchar min MJ klocka väldigt bra.  Under kvällen serverades det underbar grillmat serverad på gjutjärnsplatt. När alla ätit sig mätta höll Beatrice en kort presentation om hur du vårdar dina naglar. Innan, under och efter lackningen. Självklart berättade hon lite om de tre kommande kollektionerna. Hela 51 stycken lack kommer lanseras under hösten!! O2 minilack kommer ut med 12 nya härliga nyanser. Depends minilack kommer i 12 jordnära nyanser och 7day Hybrid Polish kommer med hela 21 nya färger! Dessa tre kollektioner kommer under vecka 36. Och sedan har vi Minilack O2 Bohemian Chic som är en limited edition som kommer med 6 härliga färger hämtade från naturen som lander i butik under vecka 39. Tyvärr var jag tvungen att gå strax efter presentationen för att hinna med mitt tåg och buss upp till sommarstugan igen.

Kändes otroligt lyxigt att gå runt på landet med välvårdade och lackade naglar.

Tack alla på Depend för en super trevlig kväll!

//annica

Ps. När jag är tillbaka framför min datorn hemma i Stockholm kommer jag se till att ni får en bättre uppdatering på alla fantastiska lack som kommer.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.