Hörlurar, rena djungeln…

Lämnar inte hemmet utan att lurarna sitter på huvudet. Ibland har jag inte ens musiken igång utan låter bara dom få blockera världen runt omkring mig för en stund.

Jag är i behov av ett par nya hörlurar som är trådlösa. Håller på att bli tokig på den där jäkla sladden som är i vägen hela tiden. Snart kommer mobilen flyga iväg pga att jag fastnar med sladden någonstans, och det är verkligen inget jag vill.


1. SKULLCANDY Hesh 3 999SEK | 2. Marshall Mid 969SEK | 3. Marshall Major III BT 1390SEK |
4. AC/DC 301 BT 799SEK | 5. SONY MDR-XB650BT 929SEK | 6. URBANEARS PLATTAN II BT 749SEK | 7. VAIN STHLM Commute Svart BT 1499SEK

Så nu är frågan, vilket par skall jag köpa? Mina krav är svarta, trådlösa och fungerar att prata i telefon med. Med andra ord har jag inte så stora krav. Självklart skall det vara bra ljud och inte kosta allt för mycket. Jag är ju Marshall nörd och har alltid använt deras produkter, men nu kanske det är dags att testa något nytt?

Vad använder du dig av, för- och nackdelar med dom?

You Might Also Like

One Comment

  1. Louise

    Som sagt, hade tagit marshall pga dom är snyggast ???

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.