Homespa med H&M

Homespa med H&M

Höst och kyla får en att längta efter mysiga söndagar då en tappar upp ett varmt härligt bad, applicerar ansiktsmasken och bara njuter. Glöm inte tända ljus och lite soft musik så slipper du höra blåsten slå mot husväggen. Vi kör homespa med H&M helt enkelt!

För några dagar sedan beställde jag hem några produkter från H&M för att göra mitt söndags spa lite trevligare. Med inte allt för långa mellanrum så släpper H&M olika home spa produkter i begränsad upplaga. Jag har hittills aldrig varit med om att produkterna försvinner speciellt fort. Men man vet aldrig. Ni vet säkert vid detta lag att jag älskar att ta ett långt varmt bad på söndagar, eller egentligen när som på veckan. Det är så avkopplande att tappa upp ett varmt bad med en doftande badolja, tända lite ljus och sedan applicera en mask. Slår jag på stort blir det både en mask för ansikte och hår.

Så när H&M slängde upp lite nya produkter för just home spa så slog jag till med två produkter jag trodde verkade lovande. En ansiktsmask i nytt format och en bad- och kroppsolja.

Homespa med H&M

Exfolierande ansiktsmask – 49:90SEK / 35g
En ansiktsmask i nytt format, iallafall för mig. Masken kommer i pulverform och skall blandas ut med vatten. Är du duktigt så kan du säkert blanda ut den med ditt favorit ansiktsvatten, men det är inget jag lovar att det fungerar dock. Pulvret är i en blandning av naturlig bentonit och kaolinlera som skall reducera oljighet i ansiktet. Med krossad arganskal exfolierar masken ditt ansikte så att det känns mjukt.

Och så kommer vi till hur du applicerar denna mask som nu är i pulver. Ta en tesked med pulver och blanda med tillräckligt vatten, läs här minimalt med vatten. Det skall bli en smidig kräm som inte tenderar att rinna ner från ansiktet. Blanda och applicera på rengjort och torrt ansiktet. Låt masken sitta tills den torkat helt och sedan är det bara att skölja av.

Så vad tyckte jag om masken? För det första, ångrar jag egentligen att jag köpte en mask i pulverform. Detta innebär att jag måste gegga ihop masken innan jag kan hoppa ner i badet och sedan applicera den. En tesked pulver låter lite, men det räcker. Se bara till att endast droppa i vatten så att du får en jämn smet. Det är otroligt lätt att det blir en flytande mask. Händer detta så är det bara att blanda i mer pulver, men vilket också gör att du nu blandar ut onödigt mycket kräm som inte kommer användas. Till själva masken då. Jag tycker inte den gjorde något som helst jobb på mitt ansikte. Nu kanske den inte kan göra några mirakel men något bör man kanske få känna av. Dom krossade arganskal som fanns i masken rev inte speciellt mycket när jag masserade bort masken vilket jag tycker är ett måste om det nu skall vara skal i en mask. Så denna mask var ett bottennapp för mig och kommer åka i papperskorgen.

Så går vi på nästa produkt som har fått mig att längta till söndagsbadet. Har jag ett beroende så är det faktiskt badoljor. Så svårt att hitta riktigt bra varianter då dom flesta säljs som kroppsolja. Jag saknar dom där små badkulorna som fanns förr i tiden. Sephora har lite olika varianter, men jag tror att jag tömt plånboken lite för många gånger där.

Homespa med H&M

Bad- och kroppsolja 59:90SEK / 100ml
Denna olja har en doft av essentiella oljor från aromatisk lavendel och kardemumma. Då den innehåller oljor från jojoba, sötmandel och ringblomma skall den vara riktigt fuktigvande. Och självklart skall den ge dig en lugnande upplevelse i badet. När jag droppade i lite under rinnande vatten höll jag få andnöd i några sekunder. Den luktade otroligt starkt men doften försvann helt efter bara någon minut, sedan kände jag absolut ingen doft alls. Det syntes mycket väl att jag hade olja i vattnet så jag vågade inte droppa i mer för att få en doft. Men när jag väl kunde känna doften i början så luktade det endast konstgjort av lavendel, ingen kardemumma.

Oljan gjorde tyvärr inte den heller någon som helst nytta för mitt söndagsspa och kommer inte användas något mera. Båda produkterna åker ner i papperskrogen. Tur nog kostade dom inte speciellt mycket. Så nu har jag besparat er från att spendera 110SEK.

Båda produkterna är limited edition så jag vet tyvärr inte hur länge dom kommer att finnas kvar. Men än så länge så finns dom både ute i butik och på webben.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.