Skönhet & Mode

Holiday Make-up 2015: Golden Edition

isadora golden edition

Guld- och metallic-trenden inom mode och skönhet växer sig allt starkare. IsaDora kommer i sin Holiday Make-up för 2015 att glänsa lite extra när bland annat favoriterna Perfect Moisture Lipstick och Eye Shadow Palette kommer i en glammig Golden Edition. För att sätta extra bling på ögonbryn- och franstrenden lanseras även IsaDora Glitter Lash & Brow som är ett Brush-on Gel Glitter för bryn och fransar.

Inom nagellackskategorin kommer tre nya Wonder Nails i glittriga nyanser.

Dare to sparkle!

Innan man ens hunnit njuta ordentligt av alla otroligt snygga twisted up lipstick och matt velvet lack så kommer ytterligare en förbluffande kollektion!

Isadora Golden Edition

Jag är inte den personen som gillar guld speciellt mycket, kan sträcka mig till rosé men inte vanligt gult guld. MEN när jag såg denna lilla kollektion i guld vart jag lite små kär faktiskt. Skuggpaletten är så där vacker att man kan ha den stående framme hela tiden för känslan av lyx.
isadora golden edition-5

Eye Shadow Palette 65 Golden eyes 179:-
Hur snygg är den inte? Innan jag ens tittat närmare på dessa fem skuggor så älskar jag nyanserna. Funkar både till vardags och fest faktiskt tycker jag. Alla behöver lite glitter och lyx i vardagen.

isadora golden edition-8
Glitter Lash & Brow Gold & Silver 119:-
En efterlängtad produkt faktiskt. Perfekt party effekt för den som inte är superduktig på lösögonfransar. Jag längtar redan till årets jul- och nyårsfester när  jag ser dessa.
isadora golden edition-4

Perfect Moisture Lipstick – 129:-
| 15 Heather  | 149 Flirty Fuchsia  | 155 Zinfandel  | 176 Bohemian Rose |
Så vackra färger. Heather och Bohemian Rose är två måsten i min samlin! Skulle faktiskt även vilja försöka mig på Zinfandel.

isadora golden edition-9

Wonder Nail & Holographic Nails 79SEK
| 872 Jet Setter | 520 Silver Flakes | 521 Gold Flakes | 522 Dark Truffles |
Har har vi ett holografiskt lack som bara måste hitta hem till mig. Tycker det är så häftigt med holografiska naglar. Även Silver Flakes och Dark Truffles får gärna följa med hem.

Köper du tre produkter av denna kollektion får du en snygg sminkväska att förvara produkterna i. Tror faktiskt jag kommer lycka köpa på mig lite av dessa produkter för att få med mig en eller två väskor. Ja jag tror faktiskt det kommer bli minst två väskor om jag skall vara ärlig. Nu ska jag ut och jaga bland mina närbutiker som har en tendens att inte ta in nyheter medans dom är nyheter. Skrev jag att ni hittar dessa produkter i butik from denna vecka? Så skynda er!

isadora golden edition-10

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Dagens Naglar från Isadora | Daretobeyou.se 16 november 2015 at 11:36

    […] släppte nyligen Golden Edition där detta underbara Holographic Nails Jet Setter fanns med. Det var inget snack om saken, detta […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.