Skönhet & Mode

H&M goes Balmain

Balmain-1

Är ni peppade inför morgondagens kollektionsläpp av Balmain hos H&M?

H&M:s nya designersamarbete med franska lyxmodehuset Balmain är en mix av fransk couture-estetik, urban elegans och supermodern attityd.

Balmain

Jag har försökt hitta något som lockar mig vid flera tillfällen men kan helt ärligt säga att jag hittar faktiskt inget som jag bara MÅSTE ha. Om jag nu skulle ramla över ett plagg så skulle det ha vara kostymbyxorna. Men eftersom dom bara finns upp till stl 42 kan jag gömma dom iallafall.

Det finns både för och nackdelar med att dra lite större storlekar när H&M släpper sina designer kollektioner. Trist eftersom man aldrig hittar något som passar, bra för att man inte lägger pengar på något man troligen inte kommer använda sedan iallafall.

Att stå och köa för någon kollektion på H&M har inte varit min grej och jag tror faktiskt inte att jag har köpt något ifrån tidigare designersamarbeten. Jag har hjälpt till att köa åt vänner via nätet när Jimmy Choo hade ett samarbete har jag för mig.

Balmain ringar

Troligen kommer ringarna sitta på varje tonårstjejs finger den närmsta tiden, då det var det ändå som låg på rimliga H&M priser och varje människa har råd att köpa.

Från kl 09:00 imorgon hittar du kollektionen i utvalda butiker (se nedan) och från 10:00 kan du shoppa loss online. Ja eller max 1 plagg av varje.

GÖTEBORG
Kungsgatan 55-57 och Nordstan
MALMÖ
BK-huset
STOCKHOLM
Täby Centrum, Drottninggatan 56, Bruno Gallerian, Sergelgatan 1 och Hamngatan 22
UPPSALA
Svartbäcksgatan 4
Har du hittat något från kollektionen som du tänker köpa, eller försöka få tag på?
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.