Hälsa & Livsstil

Hipp hipp hurra!

Det är helt sjukt, men denna blogg har nu funnits i 7 år! Okej, jag har haft mina små pauser men vem behöver inte det i livet?

Jag tog en paus från bloggen tidigare i år men insåg nu efter en längre tids sjukskrivning och bara använt mig utan Instagram att jag saknat bloggen. Kanske är bloggandet på väg att ta ut helt nu när det finns enklare sätt att kommunicera med alla. Men jag kände att just Instagram är ett bra sätt att få ut bilder och lite info snabbt och smidigt men saknade att kunna skriva längre inlägg. Självklart kan du skriva längre inlägg där också, men vem orkar läsa allt. Så när det kommer till inlägg där jag vill få ut mer text så saknade jag att inte kunna / orka vända mig till bloggen. En dag i taget nu, men vi får se hur det går här.

Från en renodlad skönhetsblogg

Denna blogg började som en renodlad skönhetsblogg men med åren insåg jag att det fanns så mycket mer än så. Självklart brinner mitt intresse för just skönhet fortfarande och så kommer det vara till den dagen jag begravs. Jag gjorde det kanske enklare för mig själv att sluta vara renodlad skönhetsblogg och blev en livsstilare helt enkelt. På så sätt kan jag dela med mig av så mycket mer som finns i livet. Jag hoppas att ni kommer fortsätta att följa med här i några år till eller iaf så många år som jag fortsätter att driva bloggen.

Pressa er inte fram i livet!

Då jag tog paus från bloggen i samma veva som jag blev utmattad (bla) så kommer jag troligen inte komma tillbaka på samma sätt som förut, men jag kommer försöka lägga upp lite inlägg då och då. För det måste vara roligt och givande för mig annars så kommer ni inte få några roliga inlägg. Så ta hand om er och pressa er inte fram i livet!

Och åter igen, hipp hipp hurra för bloggen idag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply jeanette 18 oktober 2022 at 08:25

    Grattis till dig och till bloggen!

    Härligt att du behåller den och justerar efter dina egna behov!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.