Hemma igen från Gran Canaria…

Jag är hemma igen från Gran Canaria och saknar redan ljudet från vågorna men framför allt värmen och solen. 14 dagar då jag varit helt smärtfri, solat, badat och bara njutit. Det var inge kul alls att låsa dörren till bungalown för sista gången på lördagen innan vi for mot Las Palmas flygplats. Hade så gärna stannat en vecka till om plånboken och arbetet tillåtit. Kanske blir det tre veckor nästa år.

Nu blir det till att blicka tillbaka på alla foton man tagit och drömma sig till platsen. Förhoppningsvis slipper vi snart den tjocka koftan och tofflorna även här hemma i Sverige. Det första som åkte på när jag väl kom hem var som sagt kofta och tofflor, fy bubblan så kallt det var. Hade inte solen tittat fram när jag vaknade i söndags hade jag nog dragit täcket över mig och somnat om.

För att inte trötta ut er allt för mycket i ett och samma inlägg tänkte jag faktiskt inte skriva så himla mycket mera här nu utan tar var sak för sig i framtiden. Kan berätta att min resväska var på bristningsgränsen att spricka på hemresan. Hittade mer kläder på Gran Canaria än vad jag någonsin gjort på Ullared tex. Så vår garderoben är nästan klar och jag kommer självklart visa er plaggen här eller på instagram i framtiden. Sedan skall jag se om jag kan berätta lite om dom utflykter vi gjorde under semester. Har du några frågor om just Gran Canaria så är det bara att ställa dom, jag skall hjälpa till så gott jag kan.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.