På Bordet

Hemgjorda gummikuddar med hummer

För en tid sedan försökte jag mig på att göra egen ravioli igen. Har man fått en pasta maskin så skall den minsann användas, men man kanske behöver ge sig på ravioli varje gång. Skam den som ger sig. Jag måste faktiskt säga att det inte är så himla svårt att göra ravioli. Inte själva fyllningen eller att få “kuddarna” att hålla ihop. Det jag har problem med är att få pastadegen bra. Kan ju inte vara så himla svårt med tanke på dom få ingredienserna kan tyckas.

Denna gång gjorde jag en omgång med hummer- och en med räkfyllning. Smaken är kanon det kan jag inte sticka under stolen med, men den där jäkla degen! Jag lyckas bara inte att få den bra. Det var som att tugga gummi, så till nästa gång måste jag komma ihåg varför så att jag inte gör samma sak. Vill inte fuska och köpa färdig pastadeg. 🙂 Kanske skall komma ihåg att ta fram hummern från frysen i tid också så man slipper gå och köpa en färsk för ett x antal hundra.

Hummer ravioliEftersom jag inte lyckas med denna rätt så vore det väldigt dumt att lägga ut receptet, men så fort jag får allt att bli bra så skall jag se om jag kan ge er resultatet i receptform.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.