På Bordet

Hello Fresh vecka 1.

Veckans måltider från Hello Fresh* är nu uppätna och idag kommer vecka 2 levererad till dörren. Ser så mycket fram emot den. Även då jag vet vilka recept den innehåller så känns det lite som julafton. Som en Glossybox fast med mat! Men det är inte den vi skall prata om idag utan jag tänkte bara ge er lite snabb feedback av denna vecka som varit.

Så efter en vecka kan jag varmt rekommendera denna middagstjänst om du fastnat i samma ekorrhjul som vi. Det är riktigt roligt att stå i köket nu på vardagar, något jag avskydde tidigare. Står hellre i köket några timmar på helgen och lagar något lite avancerat. Men nu är det ändring på det. Jag kommer nu ta hand om vardagarna i köket och mannen tar helgerna. Brukar vara så himla mycket disk på helgerna så känns inte som att jag går miste om något, det är ändå jag som bestämmer vad som skall lagas.

Då vi valt att ta en påse för 2 personer så blir det inga rester över och då inga lunchlådor. Vilket säkert är jobbigt för många. Men för mig som inte gillar rester så är det perfekt. Då kan jag göra min lunch varje dag utan att få dåligt samvete över att det egentligen finns rester i kylen som jag bör äta upp först. Kanske vore en lunchkasse något i dessa tider oxå? Haha om jag fick bestämma så skulle jag gärna köra frukost, lunch och middag hemkört så här i kassar med färdiga recept.

Visste du att.
  • Ditt hushåll genererar 21% mindre matsvann med Hello Fresh jämfört med andra sätt att berbereda middagen?
  • Under 2019 räddade Hello Fresh kunder 10 920 ton mat från att hamna i papperskorgen.
Missa inte detta.

ERBJUDANDE: Spara upp till 925 kr på dina fyra första kassar! 30% rabatt på de 2 första matkassarna + 20% rabatt på den 3:e och 4:e matkasse Erbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Använd rabattkod: HELLOAFF925 (detta erbjudande är inget jag verken tjänar pengar eller produkter på)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.