Happy New Year!

Så där, nu är det endast några timmar kvar på 2018! Något du ser fram emot eller är det med sorg du lämnar detta år bakom dig.

Nyårsafton är ingen högtid jag egentligen firar. Oftast försöker vi komma upp till stugan under denna helg för att få lite lugn och ro. Mycket också för att vi har Bull som är rädd för fyrverkerierna. Förra året blev vi hemma och det gick väldigt bra under hela dygnet för Bull så vi bestämde oss för att vara hemma även detta år.

Jag vet egentligen inte varför man “firar” att året tagit slut och ett nytt är på G. Du vaknar upp dagen efter och är precis samma människa som du var när du gick och la dig. Inga större förändringar har säkert hänt under dygnet. Men visst, har du haft ett riktigt skit år så kanske du hoppas på ett bättre. Alla har troligen deras anledningar till att fira detta dygn. Kanske är det jag som blivit gammal. *skrattar* Nej men helt ärligt, jag tycker det är så jäkla skönt att bara vara hemma och inte göra något speciellt alls förutom att kanske äta en lite godare middag.

Vi funderade lite på att göra det omvänt. Äta pizza på nyårsafton och sedan köra en riktig brakmiddag på nyårsdagen. På så sätt börjar man året på topp. Men vi kan inte riktigt bestämma oss. *skrattar*

Men en sak är jag säker på, jag vill önska er ett riktigt Gott Nytt År! Och jag hoppas att ni följer med mig även under 2019.

You Might Also Like

One Comment

  1. Karinsbeautyroom

    Gott nytt åt bästatste du!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.