20 maj, 2022

Happy Holly – Ett nytt varumärke (för mig)

Ett för mig nytt märke har fångat min uppmärksamhet. Happy Holly får gärna fylla min garderob med nya trevliga plaggg!

Jag har hittat mig ett nytt favoritmärke att beställa kläder ifrån. Vid första anblick så är det kanske inte riktigt min stil, men om man tar enstaka plagg och sätter ihop med varann och andra plagg som jag redan äger så tror jag minsann att jag kan hitta en hel del snyggt. Det har verkligen blivit en modevecka här men imorgon kommer jag bryta av och slänga in lite skönhet faktiskt.

Happy Holly har plagg som går upp till 52/54 och finns att köpa hos bla Bubbleroom.se, Cellbes och Halens något jag inte alls var medveten om bara för några dagar sedan. Jag skrev om en jacka som jag fick i födelsedagspresent från Thun´s här om dagen, den är från just detta märke. Märket finns hos mängder av andra modebutiker runt om i landet så går in här på Happy Hollys återförsäljarlista och se om någon butik nära dig har kläderna.

Happy Holly

| 1. Alana top | 2. Sanne jacket | 3. Amanda wrap dress | 4. Sasha sweater | 5. Farah skirt | 6. Fannie jacket | 7. Tyra cardigan | 8. Hanne coat |

Jag gillar verkligen dessa plagg. Dom är enkla men det är ändå något med dom som sticker ut och får plagget att bli speciellt på något sätt. Tyra cardigan tex skulle jag troligen aldrig titta på om jag var in i en butik, den är lite för “tantig” för mig. Men när jag såg den nu så insåg jag att den kan bli jäkligt snygg till ett par jeans eller en cool svart kjol. Som jag letat efter en svart jeans jacka, kanske är Sanne den jag letat efter?

Nä så fort jag får lite pengar över så blir det att lägga en order på dessa plagg. Kanske inte alla men några av dom. Under tiden har det troligen kommit in en hel del nya plagg som säkert får åka med i korgen också. Har du shoppat Happy Holly, vad tyckte du?

En tanke på “Happy Holly – Ett nytt varumärke (för mig)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.