Happy Easter

Skärtorsdag och påsken är äntligen här. Inte för att jag firar påsk på något speciellt sätt, men det är ett tecken på att våren faktiskt kan vara här nu. På riktigt liksom..

Lite senare idag kommer jag sätta mig på tåget och fara mot stugan för att koppla av. Det har blivit en liten tradition för oss att åka dit under påsken. Varje gång är en ny erfarenhet och överraskning. Det har varit allt från att inte ha något vatten, strömavbrott flera gånger i timmen, snöstorm och helt perfekt.

Har gjort mig mentalt redo för att behöva koka snö på vedspisen för att få vatten att dricka, diska i eller att laga mat på. Men det skall nog inte vara några problem detta år. Tror faktiskt att all snö redan är borta. Vi kommer dock använda oss av vedspisen för att laga mat på några gånger. Så mysigt att dra igång något långkok på den. Kanske blir det sista gången innan vintern är tillbaka.

Ser fram emot några härliga promenader i skogen, eller på vägen bredvid iallafall. Kanske blir det en sväng in till Lindesberg för att besöka lite olika butiker och ett stopp hos Bergslagspraliner säger jag absolut inte nej till.

När jag kommer tillbaka på måndag börjar som sagt ett nytt kapitel i mitt liv ang jobb. Ser så fram emot det. Fasta rutiner och kollegor. Och jag skall avfärga mitt hår, på så sätt måste jag bestämma mig vilken färg jag skall ta sedan. Mitt naturliga hår är ingen lek just nu och det kan jag inte gå med många dagar. Så bleka och köra någon nyans av ljusbrunt eller pastell lila. Japp det är frågan.

Men det jag ville ha sagt med detta inlägg var: Ha en underbar påsk oavsett hur ni firar eller inte. Vi höres när påsken gett sig av helt enkelt!

You Might Also Like

4 Comments

 1. Karinsbeautyroom

  Glad påsk finaste du!
  Passa på att njuta så mycket du kan, själv jobbar jag heldagar fre- lör-söndag så blir inget firande för min del. Tur att man gillar sitt jobb och sina kollegor.

  1. Annica

   Tack! ?
   Ja jag skall njuta av varje minut i skogen. ? Du får se det positiva att lönen blir något roligare när du får den. För det behövs om man har ditt jobb, jag skulle spendera mer än halva lönen på allt nytt som kommer in hela tiden. ?

  1. Annica

   Tack desamma! ?

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.