Happy Ears

Jag tror att det var runt 2014 som jag fick upp öronen för Happy Ears, öronpropparna som räddade mina öron varje gång jag skulle flyga. Har alltid haft stora problem med mitt högra öra vid flygning, så pass mycket att jag endast vill skrika och gråta. Att jag får lock för örat i flera dagar kan jag leva med men den där förbannade smärtan som går från örat ner till nyckelbenet är helt galen.

Så from 2014 när jag började använda Happy Ears har jag utan problem kunnat flyga. Självklart är jag rädd att jag skall få problem vid varje flygning men peppar peppar ta i trä så har jag klarat mig varje gång. Okej, förutom ett år då jag inte kunde hitta mina öronproppar när skulle resa och var tvungen att köpa mig ett annat par. Hemsk flygning.

Nu ett antal år senare använder jag dom fortfarande och inte bara vid flygning. Det senaste året har dessa öronproppar räddat många dagar och nätter för mig. Mannen vill gärna lyssna på en podd när han skall sova, jag vill ha tyst. Och så har vi dom där berömda snarkningarna som bara bli värre med åren. Nu fixar jag det där utan problem.

Sedan har vi min utmattning som gjort att jag är extra känslig för ljud. Går ingenstans utan mina öronproppar. Skulle absolut inte fixa att sitta en dag på kontoret utan dom.

Vad är Happy Ears?

Så vad är det egentligen för öronproppar jag pratar om kan du undrar. Jo Happy Ears är ett svenskt företag som tillverkar öronproppar med en unik oval form, ett kort och mjukt skaft. Designen är framtagen för att efterlikna den inre hörselgången och garantera bekvämlighet och effektivitet. Deras öronproppar produceras i Sverige och är tillverkade av medicinskt godkända material för att nå högsta möjliga kvalité.

Vid daglig regelbunden användning kan de flesta ha ett par Happy Ears ungefär ett år. Vid sporadisk användning vid t.ex. konserter eller simning håller ett par flera år. Något jag kan intyga som haft mina öronproppar i sedan 2014. Se bara till att tvätta dom ordentligt så håller dom sig bra. Tror dock att jag behöver köpa mig ett till par rätt snart då risken är att jag glömmer dom på sängbordet en morgon och sitter där på kontoret utan dom. Så ett par i sovrummet och ett par i handväskan är nästan ett krav.

År 2020 lanserades Happy Ears Recycled

År 2020 lanserades Happy Ears Recycled, deras första miljövänliga öronpropp. Den är tillverkad av 100% återvunnen plast från deras egna produktionsspill för att ytterligare minska Happy Ears miljöavtryck. Deras engagemang ligger i att minska industrispill som en motvikt till att 1 miljard engångsöronproppar används och slängs varje år.

År 2021 lanserade dom Happy Ears Ocean Plastics, deras senaste miljövänliga öronpropp tillverkad av plaster från Norra Stilla Havet och Nordatlanten. Happy Ears OP erbjuder samma passform och funktion som vår Original.

Öronpropparna finns i tre storlekar, small medium och large. Är du osäker på vilken storlek du behöver så har dom ett kit ”Discovery Pack” med alla storlekar så du kan testa dig fram. Happy Ears är testade och CE certifierade av EU:s företagshälsovårdsavdelning att dämpa ljud med 25 dB. Ett CE certifikat innebär att deras produkt uppfyller de krav som EU satt gällande säkerhet-, miljö- och hälsokrav. Detta intyg finns på baksidan av alla Happy Ears förpackningar.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.