Skönhet & Mode

Happiness Is – Rengöring

Happiness Is

Ta fram sötnosen i dig och unna dig ett lyxig bad med Vanilla Swirl Cupcake.

Söta, mjuka och lite runda har alltid varit min svaghet. Att få bada i en sådan doft kan inte annat än att bli succé. Dock måste jag erkänna att jag var väldigt skeptisk i början när jag endast öppnade förpackningarna och tog en tjuvlukt. Det var inte alls den där söta cupcake doften som jag väntat mig utan mer åt godis körsbär.  Den doften försvann som tur var väldigt fort när jag började använda produkterna på riktigt.

Happiness is Vanilla Swirl Cupcake 3in1 Beauty Smoothie 500ml, 59:-

Det vart bubbelbad för hela slanten när denna produkt fick åka ner i badkaret. Den söta men inte för kraftiga doft steg med ångorna och jag kunde sjunka ner i ett härligt bad. Den söta doften tog absolut inte över så att man vart illamående utan lämnade en behaglig doft. Och för att förlänga känslan av att vara nybakad använda jag den även som shower gel.

Happiness is Vanilla Swirl Cupcake 2in1 Body Wash & Scrub 236ml, 59:-

Älskar denna produkt! Riktigt ordentligt med riv samtidigt som man känner en söt doft av bakverk. Den tar där den skall utan att irritera huden tycker jag. Vanligtvis är min hud väldigt känslig för just skrub men denna fungerar. Det är små vita korn men ändå ordentligt med drag i dom. Hade dock velat haft en lite mer trögflytande konsistens på denna.

Happiness Is-1

Dessa produkter är absolut en bra budget variant om man gillar att ha olika dofter att välja på.

Håll utkik här på bloggen då Emma håller på att prova Happiness is Vanilla Swirl Cupcake Body Butter just. Så hon kommer berätta för er om återfuktning.

//Annica

*Detta är ett pressutskick. Men det är alltid våra egna åsikter som skrivs och inget annat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.