Halloween Special Edition Vanilla Pumpkin

Halloween Special Edition Vanilla Pumpkin

Hösten är här, det har vi konstaterat sedan ett tag tillbaka. Men nu är äntligen halloween även här snart! Oavsett om du firar halloween eller inte så får du inte missa Halloween Special Edition Vanilla Pumpkin från The Body Shop. Pst… idag är det fredag den 13:e!

The Body Shop* har gjort det och nu längtar jag faktiskt lite extra till Halloween i år. Även då planerarna är att tillbringa hela den helgen uppe i stugan utan några som helst trick or treat. Halloween Special Edition Vanilla Pumpkin* har fått mitt intresse att fastna lite extra på pumpan i år. Vad kan jag hitta på för roligt med denna skapelse?

Men nu är det inte min mani för halloween vi skall prata om utan att The Body Shop har skapat en special edition kollektion till just halloween. Som ni förstått är denna kollektion i pumpan spår.

Med en kollektion på fyra 100% veganska produkter till kroppen firar vi in halloween i år. Jag hoppas detta blir en stående tradition från The Body Shop´s sida. Vanilla Pumpkin blandar dofter från ett välfyllt bord av bakade gosaker. Vi hittar så klart noter av pumpa och vanilj men även inslag från tonkabönor, hasselnöt och lönnsirap. Alltså det vattnas i munnen när jag tänker på hur mycket skoj en kan få ihop med dessa ingredienser.

Halloween Special Edition Vanilla Pumpkin

Vanilla Pumpkin Body Butter*

Jag förstår att denna är storsäljare. Personligen älskar jag The Body Shop´s body butter, eller rättare sagt min kropp älskar dom. Ordentliga förpackningar som visar tydligen när den börjar ta slut. Och så finns det så klart mängder av dofter, något för alla helt enkelt. Men nu är det Vanilla Pumpkin vi pratar om. Fuktighetsbevarande i 24 timmar låter väldigt bra och jag tycker mig faktiskt hålla med där. Den får min hud att vara så där lagom återfuktad i 24 timmar eller tills jag ställer mig i duschen. Den absorberar väldigt snabbt och lämnar inte kvar någon äcklig hinna. Dofter har jag redan berättat om ovan så där är det inga konstigheter. Dock kan jag känna att i förpackning luktar den mer kryddigt än när den kommer i kontakt med huden, då känns den lite mer fruktig måste jag säga.

Nu hoppas jag bara på att sambon gillar denna doft så jag kan börja smörja in mig ordentligt och inte bara smyga med den innan jag går till jobbet. Jo självklart fungerar denna doft året runt tycker jag.

185SEK för 200ml och du hittar denna i en butik nära dig eller på nätet. Men skynda, detta är endast en begränsad kollektion.

Alla ingredienser
982689 04 INGREDIENTS: Aqua/Water/Eau, Butyrospermum Parkii Butter/Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Sesamum Indicum Seed Oil/Sesame Seed Oil, Cetearyl Alcohol, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Palmitate, Parfum/Fragrance, Glycine Soja Oil/Soybean Oil, Cera Alba/Beeswax/Cire d’abeille, Dimethicone, Theobroma Cacao Seed Butter/Cocoa Seed Butter, Orbignya Oleifera Seed Oil, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Caramel, Tocopherol, Disodium EDTA, Anise Alcohol, Sodium Hydroxide, Coumarin, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Benzyl Alcohol, CI 15985/Yellow 6, Citric Acid, CI 19140/Yellow 5.

Halloween Special Edition Vanilla Pumpkin

Vanilla Pumpkin Hand Cream*

Så smidig produkt! Älskar dessa små tuber i alla dess dofter. Tror nog jag har en i varje handväska här hemma. Handkrämen är inte lika fet som body butter och inte heller doften är lika stark, tycker jag. Något som faktiskt kan vara rätt bra med tanke på att jag smörjer in mina händer kanske 10 gånger per dag.

Detta är även den perfekta produkten för dig som vet att du inte förbrukar allt för mycket av varje produkt men ändå vill testa doften. Jag tycker att denna sjunker in i huden otroligt fort och händer känns väldigt smidiga direkt efter.

50SEK för 30ml, även den perfekta resestorleken.

Och en helt annan sak som jag faktiskt bara måste berätta för er! Sedan jag började använda denna handkräm så har mitt sötsug minskat ordentligt. Det är grymt bra! Så nästa gång du är sötsugen, smörj in händer och lukta lite på dom till suget är borta.

Alla ingredienser
Aqua/Water/Eau, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Parfum/Fragrance, Prunus Amygdalus Dulcis Oil/Sweet Almond Oil, Cetyl Alcohol, Sodium Polyacrylate, Phenoxyethanol, Pentaerythrityl Distearate, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Caprylyl Glycol, Glycine Soja Oil/Soybean Oil, Orbignya Oleifera Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter Extract/Shea Butter Extract, Myristamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Sodium Stearoyl Glutamate, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Anise Alcohol, Coumarin, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Citric Acid, CI 19140/Yellow 5, CI 15985/Yellow 6.

I kollektionen hittar vi utöver dom produkter som jag visat här Shimmer Mist* 125SEK / 100ml och Duschgel* 70SEK / 250ml.

Halloween Special Edition Vanilla Pumpkin

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.